به گزارش العراقیه، پس از پایان مرحله اول عملیات آزادسازی موصل در بخش شرقی، که با آزادسازی چهل محله از مجموع 56 محله این بخش همراه بود، امروز مرحله دوم عملیات آغاز شد و اولین مقصد نیروهای سازمان مبارزه با تروریسم، محله القدس بود.
عبدالغنی اسدی، فرمانده نیروهای سازمان مبارزه با تروریسم عراق درباره مرحله دوم عملیات به خبرنگار العراقیه گفت: از ساعت هفت صبح امروز، پیشروی به سمت اهداف مرحله دوم را آغاز کردیم، البته پس از پایان مرحله اول تا به امروز در حال آماده باش قرار داشتیم اما پس از دستور فرمانده کل نیروهای مسلح کار خود را آغاز کردیم.
وی افزود: شروع مقتدرانه ای داشتیم که هنوز نیز ادامه دارد و اکنون نیروهایمان بر بخش اعظم محله القدس تسلط یافتند و همچنان در این محله در حال جنگند و به یاری خدا اوضاع به خوبی پیش خواهد رفت و این محله به زودی آزاد می شود.
اسدی در ادامه گفت: آزادسازی محله ها در مرحله اول عملیات بسیار مهم بود زیرا محله های آزادشده به پایگاه های امنی برای پیشروی به سمت اهداف مرحله دوم تبدیل شدند و به یاری خدا مرحله دوم با فشار و شدت کمتری نسبت به مرحله اول همراه خواهد بود.
از طرفی دیگر، سرلشکر معن السعدی، فرمانده تیپ طلایی دوم وابسته به سازمان مبارزه با تروریسم عراق درباره این عملیات گفت: از ابتدا تصمیم گرفته شد که آزادسازی محله های القدس و الکرامه به مرحله دوم عملیات موکول شود.
از ساعات اولیه صبح امروز نیروهایمان وارد محله القدس شدند و با وجود سختی نبرد، کنترل بخش اعظم این محله را به دست گرفتند.
نبرد در محله القدس ادامه دارد و به یاری خدا در ساعات آتی این محله را به طور کامل آزاد و حرکت خود را به سمت محله های دیگر دنبال خواهیم کرد.