به گزارش خبرگزاری ایران پرس، این اعتراض اما زمانی که اعتراض کنندگان به سمت کاخ ریاست جمهوری حرکت کردند؛ به خشونت کشیده شد و طالبان برای پراکنده کردن معترضان از گاز اشک آور استفاده کردند.
آزیتا نظیمی یکی از این زنان می گوید؛ بیست و پنج سال پیش زمانی که طالبان آمدند مانع رفتنم به مدرسه شدند، بعد از پنج سال حکومت شان، در این بیست سال درس خواندم و زحمت کشیدم بخاطر آینده بهتر، ما این دستاورد را اجازه نمیدهیم که از بین برود.
ثریا شریفی نیز از فعالان مدنی افغانستان گفت: زمانیکه با جمعی از زنان برای دفاع از حق خود به سوی ارگ میرفتیم، قبل از رسیدن به نزدیکی ارگ طالبان به ما حمله کرد.
از سوی دیگر جمعی از زنان حامی طالبان نیز در کابل تجمع کوچکی برگزار کردند.
با توجه به سابقه دوران قبلی حکومت طالبان در افغانستان که برای زنان محدودیت های شدید و سختگیرانه ای اعمال کردند؛ این نگرانی در اقشار مختلف زنان افغان وجود دارد و حتی مجامع بین المللی نیز نسبت به شرایط آتی زنان در این کشور ابراز نگرانی کردند.
عضو هیات رهبری طالبان: تهدیدی متوجه زنان افغانستان نیست
در عین حال اما جلال الدین شینواری عضو هیات رهبری طالبان می گوید؛ تفاوت نظام سیاسی پیشین و فعلی طالبان بسیار زیاد است و دوران جدید سیاسی قابل قیاس با گذشته نیست.
شینواری به خبرنگار ایران پرس گفت، دولت جدید طالبان در افغانستان چیز زیادی از زنان نمیخواهد و فقط زنان هنگام حضور در جامعه، سرکار و دیگر مراکز، حجاب اسلامی خود را رعایت کنند و هیچ تهدیدی ضد زنان از سوی طالبان نیست.