تظاهرکنندگان یمنی که در مخالفت با حملات عربستان، هفت روز قبل از صنعاء به سمت بندر «الحُدیده» حرکت کرده بودند، روز سه شنبه به این شهر بندری رسیدند.

به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ مردم یمن در این تظاهرات با عنوان «راهپیمایی برای نان» با طی مسافتی 225 کیلومتری، خود را به شهر الحدیده رساندند؛ آنها با سر دادن شعارهایی توقف حملات عربستان را به یمن خواستار شدند.

تظاهرکنندگان یمنی همچنین از جامعه جهانی خواستند کمک‌های انسان‌دوستانه از طریق بندر الحدیده در اختیار مردم یمن قرار گیرد. 

«راهپیمایی برای نان» از چهارشنبه هفته گذشته از مقر سازمان ملل در صنعاء، پایتخت یمن به سمت بندر الحدیده شروع شده است. 

سازمان ملل هفته گذشته از عربستان سعودی خواست  شهر بندری الحدیده را که تنها نقطه ورود کمک‌های انساندوستانه بین المللی به یمن است بمباران نکند. 

عربستان با ادعای قاچاق اسلحه و مهمات به یمن از طریق بندر الحدیده، این منطقه را نظامی اعلام کرد و در پی بستن و تخریب این بندر است. 

بندر الحدیده مهمترین بندر یمن است و نزدیک به 80 درصد محموله‌های غذایی و دارویی از این بندر به دست مردم یمن می‌رسد.

عربستان با حمایت آمریکا و انگلیس، از مارس 2015 حملات خود را به مردم یمن آغاز کرده است. حملات رژیم آل سعود به مردم یمن بیش از 38 هزار کشته و زخمی برجا گذاشته است.113/110

بیشتر بخوانید:

وزارت حقوق بشر یمن : بیش از 2 هزار کشته درجنگ یمن

 انصار الله یمن: عربستان در مسیر حل سیاسی بحران یمن سنگ اندازی می کند

5 کشته در تجاوز آمریکایی ها به یمن/ کمیته عالی انقلاب یمن: محکوم می کنیم