مردم بریتانیا، این روزها که تورم در کشورشان به بالاترین حد در نیم قرن گذشته رسیده، بیشتر متوجه بی فایده بودن برگزیت شدهاند. در توافق بدست آمده، بریتانیا امتیاز خاصی بدست نیاورده و آنچه از آن با نام حفظ حاکمیت یا در دست گرفتن کنترل و سرنوشت کشور تعبیر میشود عملاً با محدودیتهای تحمیل شده در این توافق بی معنی است.
هرچند دولت بریتانیا اصرار دارد که مشکلات اقتصادی کشور ناشی از جنگ در اوکراین است اما تحلیلگران سهم بیشتری را برای برگزیت قائل هستند.
به گزارش خبرگزاری ایران پرس، یافتههای موسسه معتبر «بیامجی» نشان میدهد بیشتر بریتانیایی ها معتقدند که در صورت بازگشت این کشور به اتحادیه اروپا، بحران هزینههای زندگی بهبود و تجارت با سایر کشورها توسعه خواهد یافت.
47 درصد در این نظرسنجی پیشبینی کردهاند که عضویت مجدد بریتانیا در اتحادیه اروپا آثار مثبتی خواهد داشت و 24 درصد خلاف آن را تصور میکنند.
از نظر کسانی که در این نظرسنجی شرکت کردهاند با عضویت مجدد بریتانیا در اتحادیه اروپا مشکلات نظام رو به فروپاشی بهداشت این کشور، جایگاه و نفوذ آن در جهان نیز بهبود خواهد یافت.
تنها حوزهای که آنها بازگشت بریتانیا به اتحادیه اروپا را غیرسودمند میدانند مهاجرت است.
لندن پس از همهپرسی در سال 2016 برای خروج از اتحادیه اروپا، سر انجام روز جمعه 31 ژانویه 2020 رسماً از اتحادیه اروپا خارج شد.125