خطیب نماز جمعه تهران به‌کارگیری جوانان شجاع، انقلابی باهوش با انگیزه و پرکار برای حل مشکلات را ضروری دانست و گفت: توصیه رهبر معظم انقلاب این است که اولاً جوانان با انگیزه و پرکار انتخاب کنید و بعد از آن اختیارات را به آنها تفویض کرده و نظارت و پیگیری داشته باشید.

به گزارش ایران پرس، حجت‌الاسلام و المسلمین "سید محمدحسن ابوترابی‌فرد" در خطبه های این هفته نماز جمعه تهران، با بیان اینکه تفویض اختیار به معنای عدم نظارت نیست و اگر به کسی مسئولیت دادیم باید پاسخگو باشیم، افزود، با انتخاب جوانان و تفویض اختیارات به آنان، همانطور که مشکلات دفاع مقدس را حل کردیم، به سرعت همه مشکلات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جامعه حل می شود.

خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد، گاهی مدیران تراز اول رصد نمی‌شوند و به‌کار گرفته نمی‌شوند و اگر هم انتخاب شوند، تفویض اختیار نمی‌شود که یکی از آسیب‌های بروکراسی عدم تفویض اختیار است.

حجت الاسلام ابوترابی فرد با بیان اینکه شایسته سالاری، روح دین، فلسفه امامت و فلسفه نظام مبتنی بر حاکمیت فقیه عادل، مدیر و مدبر است، گفت: اگر انتخاب مدیران جامعه درست باشد، ثمرات زیادی به دنبال دارد.

خطیب نماز جمعه تهران خاطرنشان کرد، جامعه انقلابی باید آراسته به احسان باشد و افراد جامعه دست های یکدیگر را در تامین نیازهای فکری، اعتقادی، اخلاقی، سیاسی، ارائه مشورت و تامین نیازهای اقتصادی و مادی بگیرند.

حجت الاسلام ابوترابی فرد همچنین با اشاره به یکی از ویژگی های بارز حضرت یوسف (ع) در ایستادگی در برابر هوس ها و شهوت ها، بیان داشت، تاکید رهبر معظم انقلاب بر نسل جوان در دهه پیش رو و 40 سال دوم انقلاب، نگاه به جوانانی است که آن حضرت را در علم، احسان، تقوی، مهار امیال و اخلاص الگو قرار می دهند.

خطیب نماز جمعه تهران در ادامه گفت: اینکه نزدیک دو دهه است سکاندار انقلاب بر مدیریت اقتصادی کشور با ادبیات و شعارهای مختلف تأکید دارند که مسأله اصلی کشور اقتصاد است، به دلیل جایگاه آن است. اگر اقتصاد یک کشوری قدرتمند باشد راه برای تحول هموار می‌شود.

حجت الاسلام ابوترابی فرد با بیان اینکه انصافاً جمهوری اسلامی در این چهار دهه با تمام کاستی‌ها در حوزه‌های اقتصادی قدم‌های بسیار بلند و استثنایی برداشته است، گفت: با اینکه یک دهه در جنگ بودیم و چهار دهه است در تحریم هستیم و در بدست آوردن منابع همیشه با مشکل روبرو بوده‌ایم. اما امروز زیرساخت‌های اقتصادی در اندازه‌ای شکل گرفته که بسیاری از کشورهای حتی توسعه یافته از این امکانات برخوردار نیستند.

خطیب نماز جمعه تهران افزود، اقتصاد و مدیریت دانش‌محور، شعار قرآن است. روح دین روح علم و معرفت است. یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها برای انتخاب مدیران در هر سطحی دانش، علم و تجربه لازم و در تراز بالا است. 

حجت الاسلام ابوترابی فرد، شایسته‌سالاری را شعار قرآن دانست و گفت: شایسته‌سالاری روح دین و فلسفه امامت و نظام مبتنی بر حاکمیت فقیه عادلِ صالحِ مدیر و مدبر بوده و بحق، اهل دقت می‌گویند ولایت فقیه یعنی ولایت علم و عدالت.

113/117

بیشتربخوانید:

حجت الاسلام ابوترابی فرد: موانع پیش‌روی تولید را باید برداشت

حجت الاسلام ابوترابی فرد: پاکستان نباید به پایگاهی برای تربیت تروریست ها تبدیل شود

ابوترابی‌فرد: وحدت کلمه، رمز اقتدار ملت اسلام است