به گزارش ایران پرس، «غلامعلی خوشرو» همچنین به توجه جمهوری اسلامی ایران به موضوع آب به عنوان یک اولویت مهم اشاره و تصریح کرد دولت ایران در راستای برنامه ششم توسعه ایران، نگاه ویژه ای به مصرف بهینه آب دارد.
«غلامعلی خوشرو» افزود ایجاد نظام مدیریت جامع و پایدار آب، ارتقای کیفیت آب آشامیدنی، استفاده پایدار از آب به ویژه در بخش کشاورزی و مصرف پایدار بخشی از اقدامات دولت ایران برای استفاده بهینه از آب در راستای برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران است.
ننشست عالیرتبه «دهه بین المللی اقدام؛ آب برای توسعه پایدار»، روز پنجشنبه با سخنرانی «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحددر مجمع عمومی این سازمان آغاز شد.
گوترش در این نشست گفت: اکنون 40 درصد مردم جهان از کمبود آب رنج می برند و بیش از 90 درصد بیماری ها به دلیل نبود آب سالم است.
دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد مساله آب برای همکاری است نه مناقشه.
دهه بین المللی آب از سال 2018 آغاز و تا سال 2028 ادامه خواهد داشت.
هدف از نام گذاری این دهه، افزایش آگاه سازی عمومی و ارتقای همکاری ها، مشارکت سازی و افزایش ظرفیت کشورها برای دسترسی به آب آشامیدنی برای همه است.118/117
بیشتر بخوانید:
خوشرو: ایران برای کمک به عملیات حفظ صلح سازمان ملل آماده است
خوشرو: استفاده ابزاری کشورها از شورای امنیت، اعتبار این شورا را خدشه دار میکند
خوشرو: هیات حاکمه آمریکا از صلاحیت اخلاقی و سیاسی برخوردار نیستند