نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد گفت: افزایش حضور نظامی نیروهای خارجی در خلیج فارس، خطر درگیری در منطقه را تشدید می کند.

به گزارش ایران پرس، "واسیلی نبنزیا" روز سه شنبه در نشست شورای امنیت، بحران در خلیج فارس را، تهدیدی برای صلح و امنیت در منطقه و تلاش‌های بین المللی برای تعدیل درگیری‌های منطقه‌ای دانست.

این مقام روس با اشاره به اینکه روسیه طرحی برای جلوگیری از بحران و رهایی از بن بست دارد، بر ضرورت توسعه یک مکانیسم امنیت جمعی انعطاف پذیر در منطقه بر مبنای گفتمان برابر، تاکید کرد.

آمریکا و متحدانش از جمله بریتانیا در ماه های اخیر با هدف تشدید فشارها بر جمهوری اسلامی ایران، حضور نظامی‌شان در منطقه خلیج فارس را افزایش داده‌اند.

واشنگتن بعد از خروج غیرقانونی از برجام (8 می 2018) در راستای سیاستی موسوم به "فشار حداکثری" به اقداماتی تحریک‌آمیز فراوانی از جمله،  اعزم یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی‌-52 و چند جنگنده اف-22 به منطقه روی آورده است.

مقامات جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده اند  که هرگونه اقدام جنگ طلبانه آمریکا، واکنش قاطعی را در پی خواهد داشت. 

واسیلی نبنزیا در بخش دیگری از سخنان خود به مساله فلسطین پرداخت و با انتقاد از تداوم تخریب منازل فلسطینیان توسط اسرائیل بر لزوم بازنگری در این رویکرد تاکید کرد.

رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه بزرگ‌ترین عملیات تخریب منازل فلسطینی‌ها در شهر "صور باهر" را با هدف یهودی‌سازی این شهر آغاز کرده است. ارتش رژیم صهیونیستی پس از بیرون کردن فلسطینی‌ها از منازل خود، اقدام به تخریب ده‌ها خانه در منطقه "وادی الحمص" شهر صور باهر در جنوب شرقی قدس ‌اشغالی کرده است.

تخریب منازل فسطینیان از سوی رژیم صهیونیستی با هدف گسترش شهرک سازی و در تضاد با  قطعنامه 2334 شورای امنیت علاوه بر مسکو با مخالفت سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا نیز مواجه شده است.

116/118

بیشتر بخوانید:

ریابکوف: تمرکز نیروهای خارجی در خلیج فارس خطر درگیری را بالا می‌برد

انتقاد شدید «جرمی کوربین» از تنش آفرینی آمریکا در خلیج فارس/ تحلیل