به گزارش ایران پرس، این قطعنامه که به پیشنهاد کشورهای ترکیه، پاکستان، مالزی، ژاپن، کویت، قطر، سومالی و اندونزی ارائه شد، توانست بدون رای منفی و با اجماع تمام اعضای مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب برسد.
امحای نژادپرستی، تبعیض نژادی، بیگانه هراسی و نابردباری مرتبط، هدف اصلی این قطعنامه است که به دنبال حمله تروریستی به 2 مسجد نیوزیلند ارائه شد.
تروریستهای مسلح ظهر 15مارس 2019 با ورود به دو مسجد "لینوود" Linwood و "النور" Al Noor در شهر "کرایست چرچ" نیوزیلند به سمت نمازگزاران آتش گشودند. در این جنایت هولناک 50 نمازگزار کشته و 50 نفر دیگر زخمی شدند.
در قطعنامه مجمع عمومی ادامه خشونت و اعمال تروریستی در هدف قرار دادن افراد از جمله افراد متعلق به اقلیت های مذهبی بر اساس یا به نام مذهب یا اعتقاد، به شدت محکوم شده است.
جامعه جهانی همچنین بر ضرورت پاسخگو نگه داشتن مجرمان، سازمان دهندگان، سرمایه گذاران و حامیان این اعمال تروریستی و سپردن آنها به عدالت تاکید کرد.
قطعنامه مجمع عمومی از همه کشورها خواست تا با یکدیگر برای محافظت از افراد علیه اعمال خشونت، تبعیض و جنایات نفرت انگیز بر اساس نژادپرستی، تبعیض نژادی، بیگانه هراسی و نابردباری مربوطه، همکاری کنند.118