آمریکا، بریتانیا و فرانسه روز جمعه دوباره دولت سوریه را به استفاده از سلاح شیمیایی متهم و اعلام کردند به هرگونه استفاده دمشق از سلاح شیمیایی پاسخ خواهند داد.

به گزارش ایران پرس، "مایک پمپئو"، "جرمی هانت" و "ژان ایو لودریان" وزرای خارجه آمریکا، بریتانیا و فرانسه در سالگرد حمله شیمیایی "خان شیخون" در بیانیه ای مدعی شدند کشورهایشان در حفظ پیمان منع تسلیحات شیمیایی و اطمینان از مصونیت نداشتن کسانی که از این سلاح ها استفاده می کنند یا خواهند کرد متعهد هستند.

تروریست ها سه شنبه چهار آوریل 2017 در منطقه "خان شیخون" در جنوب ادلب سوریه دست به حمله شیمیایی زدند. در این حمله شیمیایی بیش از صد نفر کشته شدند.

تروریست‌ها تاکنون بارها در مناطق مختلف سوریه از جمله استان ادلب  دست به حملات شیمیایی زده و تلاش کرده‌اند دمشق را مسئول این حملات معرفی کردند تا از این طریق بهانه ای برای حمله نظامی غرب به سوریه مهیا کنند.

آمریکا - فرانسه و بریتانیا، بامداد 14 آوریل 2018 یعنی درست یک هفته پس از طرح اتهام واهی حمله شیمیایی به "دوما" در غوطه شرقی (7 آوریل 2018) بیش از 100 فروند موشک به مناطق مختلف سوریه شلیک کردند.

حمله  مثلث شرارت به سوریه همزمان با آزادسازی کامل غوطه شرقی از اشغال تروریست ها صورت گرفت.

بسیاری از کارشناسان متهم کردن سوریه به استفاده از سلاح شیمیایی را تلاشی برای گمراه کردن افکار عمومی و وارونه کردن واقعیت ها به موازات پیروزی های اخیر ارتش سوریه در مقابل تروریست ها عنوان می کنند.

آمریکا و متحدانش بشدت نگران شکست تروریست ها در سوریه هستند.

بحران در سوریه از سال 2011 با تهاجم گسترده گروه‎های تروریستی مورد حمایت عربستان، آمریکا و متحدانشان از جمله بریتانیا و فرانسه  برای تغییر معادلات منطقه به نفع رژیم صهیونیستی آغاز شد.

ارتش  سوریه اخیرا با کمک های مستشاری جمهوری اسلامی ایران  و حمایت روسیه توانست پرونده گروه تروریستی داعش را در این کشور ببندد.

دیگر گروهای تروریستی نیز درحال شکست خوردن هستند.

117

لاوروف: نباید از سازمان منع تسلیحات شیمیایی استفاده ابزاری و سیاسی شود

روسیه هشدار داد؛ تلاش بلژیک و فرانسه برای انجام حمله شیمیایی در "ادلب" سوریه

حمله شیمیایی تروریست‌ها به "حماه" سوریه

روسیه: تروریست‌ها درحال برنامه‌ریزی برای انجام حمله شیمیایی در "ادلب" هستند