به گزارش پارستودی؛ کمیته بازداشت شدگان منطقه کرانه افزود، هدف رژیم آل خلیفه از ممانعت در تحویل وعدههای غذایی به زندانیان این کشور شکنجه و سرکوب مخالفان این رژیم است.
مقامات رژیم آلخلیفه از آغاز انقلاب بحرین در سال 2011 صراحتاً اعلام کردند که از سیاست گرسنگی دادن برای به زانو در آوردن انقلابیون و فعالان سیاسی استفاده میکنند.
به گفته «جلال فیروز» نماینده پیشین مجلس بحرین و از فعالان حقوقی این کشور، بحرین با بیش از پنج هزار زندانی سیاسی، رتبه نخست را در بین کشورهای جهان به خود اختصاص داده است.
10 سازمان حقوق بشری با اعتراض به برخورد بد مقامات بحرینی با زندانیان سیاسی، از رژیم آل خلیفه خواستهاند که سازو کارهای حقوق بشری معتبری در این زمینه ایجاد کند.
بیروت؛ برگزاری نشست بینالمللی نقض حقوقبشر در بحرین
سرکوبگریهای رژیم آل خلیفه ضد مردم بحرین که در سال جدید تشدید شده است در روزهای اخیر ابعاد گستردهتری یافته است و در این چارچوب نظامیان رژیم آل خلیفه اعتراض مردمی در منطقه «العکر»، جنوب «منامه»، پایتخت بحرین را با خشونت سرکوب کردند.
بحرین از 14 فوریه 2011 شاهد انقلاب مردمی ضد رژیم آل خلیفه است؛ مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند.
رژیم بحرین با سرکوب جنبش مردمی، فعالان مدنی و سیاسی را به حبسهای طولانیمدت محکوم و یا آنان را از حق تابعیت محروم میکند.
تداوم صدور احکام ظالمانه دادگاه آلخلیفه
دستگاه قضایی رژیم آل خلیفه پدران دو تن از شهدای انقلاب بحرین را به اتهام ادامه مشارکت در تظاهرات مسالمتآمیز به 6 ماه حبس محکوم کرد.
پیش از این نظامیان آل خلیفه با یورش به منازل انقلابیون بحرینی، پدر علی الشیخ و سید هاشم را دستگیر کرده بودند.
دادگاه بحرین حکم 6 ماه حبس برای این دو شهروند بحرینی را بعد از بازداشت اخیر آن دو از سوی نظامیان وابسته به رژیم آل خلیفه صادر کرده است.
این در حالی است که طبق قوانین بین المللی، مشارکت شهروندان یک کشور در تظاهرات مسالمت آمیز، حق طبیعی آنهاست.
عبدالهادی علی المشیمع، 14 فوریه 2014 به ضرب گلوله مزدوران آل خلیفه به شهادت رسید و نام وی به عنوان اولین شهید انقلاب کرامت بحرین در تاریخ ثبت شد.
116/120
بیشتر بخوانید:
بحرین در معرض خشونت های سیاسی آل خلیفه/ تحلیل
سرکوب تظاهرات مردمی توسط نظامیان آل خلیفه در بحرین
نقض حقوق شهروندان بحرینی در سال ۲۰۱۸