به گزارش خبرگزاری ایران پرس، ژیل دوور، وکیل فرانسوی که یکی از وکلای موثر در پرونده شکایت وکلا به لاهه است می گوید:من قبل از وکیل بودن،پرستار بودم و بعنوان پرستار با درد انسان ها(فلسطینی ها) آشنا هستم.
ژیل دوور در نشستی با موضوع فلسطین،روز چهارشنبه در تهران افزود:من طبعا باید از فرانسه دفاع کنم اما تاریخ را که مشاهده میکنم،می بینم ثروت کشورم عملا نتیجه دزدی از کشورهای فقیر است.
وی افزود:این طرح دعوی فضای مثبتی ایجاد کرده است که دادستان لاهه نمی تواند آن را انکار کند.به گفته ی این وکیل فرانسوی:علارغم فضاسازی رسانه ای ،گروه های مقاومت درباره استفاده ازین ظرفیت حقوقی بین الملل نظر مثبت داشته اند.
دورر افزود:چهار وقت ملاقات از دادستان لاهه درباره نسل کشی در غزه گرفتم و اسناد این موضوع را از حماس گرفتم و علیرغم اذعان رسانه ها لاهه این مدارک را پذیرفت.
در ادامه این نشست زیاد پاتل،وکیلی از آفریقای جنوبی نیز گفت: از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در حال جمع آوری اسناد ومدارک بوده ام.همه باید نسبت به کودکان فلسطینی زندانی اعلام همبستگی کنیم چرا که آنان از داشتن حقوق اولیه محروم هستند.
پاتل تاکید کرد: ما باید راه های مختلفی را جهت تقویت فلسطین بررسی کنیم.از سال ۲۰۲۲ همواره حمایت خود را از فلسطین را اعلام کردیم و در این راستا شکایتی را در دیوان بین المللی دادگستری مطرح کردیم.
وی تاکید کرد:حق مقاومت و حق تعیین سرنوشت دو موضوع بسیار مهمی هستند که مردم فلسطین در این راستا تلاش می کنند.این دو موضوع را در دیوان بین المللی دادگستری مطرح کردیم و کشورهایی نیز با ما همراه شدند.
وی در پایان گفت:اسرائیل از سال ۲۰۰۸ هیچگاه به عنوان مجرم شناخته نشده است و همین امر باعث ادامه رفتار اسرائیل شده است.
113
بیشتر بخوانید:
رای دادگاه لاهه؛ نقطه عطف جستوجوی عدالت برای مردم فلسطین