ایران پرس- رژیم بحرین همزمان با اجرای سیاست‌های سرکوبگرانه در این کشور، برای عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل نامزد شده است.

«عبدالله الدوسری» معاون وزیر خارجه بحرین در نشست سفرای کشورهای عربی در این کشور از نامزد شدن بحرین برای عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در دوره 2021-2019 خبر داد.  

درخواست بحرین و ادعاهای حقوق بشری آل خلیفه درحالی است که «زید بن رعد الحسین»، کمیسر عالی حقوق بشر چندی پیش در سخنرانی در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو تاکید کرد: بحرین به سرکوب فعالان مدنی ادامه می‌دهد و قوانین بسیاری را برای سرکوب حقوق بشر تصویب کرده است.

وی افزود: مقامات بحرینی تلاش می‌کنند از ملت آزادی‌خواه بحرین انتقام بگیرند و آنها را دشمن خود تلقی می‌کنند.                        

آل خلیفه هرگونه اعتراضات صلح‌آمیز را در کشورش سرکوب کرده و سیاست انتقام‌گیری سیاسی از مخالفان حاکمیت را در پیش گرفته است.

با مروری به عملکرد آل خلیفه به‌وضوح می‌توان به کارنامه سیاه حقوق بشری آل خلیفه پی‌برد.

بحرین از 14 فوریه 2011  صحنه انقلاب مردمی ضد رژیم آل خلیفه است. مردم بحرین با برگزاری تظاهرات مسالمت‌آمیز خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن دولتی منتخب و آزادی زندانیان سیاسی کشورشان هستند.

اما دولت بحرین در قبال این درخواست‌های مسالمت‌آمیز سیاست «مشت آهنین» را در پیش گرفته و دستگیری، زندان، شکنجه و سلب تابعیت اکثر معترضان را در در دستورکار خود دارد. 

معترضان بحرینی

 

 رژیم بحرین درحالی تصمیم به نامزدی در انتخابات شورای حقوق بشر سازمان ملل گرفته که به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین ناقضان حقوق بشر در منطقه و جهان شناخته می‌شود.

از اینرو؛ رژیم آل خلیفه برای تحقق خواسته خود امید زیادی به کمک‌های مالی عربستان دارد تا بتواند آرای برخی کشورها را برای حمایت از درخواست عضویتش در شورای حقوق بشر جلب کند. 

حضور این کشور در کنار دولت‌هایی مانند امارات وعربستان در شورای حقوق بشر، علاوه بر نقض آشکار حقوق مردم خود، دستشان به خون هزاران تن از غیر نظامیان در کشورهای منطقه به ویژه یمن آلوده است، می‌تواند تا حدود زیادی کارکرد نهادهای سازمان ملل متحد را زیر سوال ببرد و آنان را از ماموریت‌های اصلی خود دور کند.

نکته قابل تامل آنکه دولت‌های غربی حامی رژیم آل خلیفه با ترفندهای مختلف در صدد سرپوش گذاشتن بر جنایات این رژیم دیکتاتوری هستند.

دراین چارچوب؛ نمایندگی اتحادیه اروپا در ریاض جایزه موسوم به «شاو» برای تقویت حقوق بشر در منطقه خلیج فارس در سال 2014 را به موسسه ملی حقوق بشر وابسته به وزارت کشور بحرین اعطا کرد.

حمایت‌های غرب از آل خلیفه عملا آنان را به عنوان حامیان این رژیم ضد بشری تبدیل کرده است که این حمایت‌ها به تداوم حکومت دیکتاتوری در بحرین و گستاخی‌های رژیم متوهم آل خلیفه جهت فضاسازی برای پیوستن به شورای حقوق بشر سازمان ملل انجامیده است.139/120

نویسنده: بیژن نجفی 

بیشتر بخوانید:

افزایش انتقاد در اروپا از نقض حقوق بشر در بحرین

تداوم نقض حقوق بشر در بحرین

تظاهرات مردم بحرین علیه سیاست‌های رژیم آل خلیفه

بازداشت 40 شهروند و یورش به 70 منزل طی یک ماه در بحرین

معترضان بحرینی