به گزارش ایران پرس، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران روز دوشنبه در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت:
"ایران در برابر ضدیت آمریکا با دیپلماسی و تعهدات حقوقی، بر حاکمیت قانون تأکید دارد و ضروری است که با این رفتار آمریکا در نقض حقوق بینالملل، برخورد شود."
«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا هشتم می 2018 با تکرار اتهام های بی اساس علیه ایران، خروج واشنگتن از برجام و بازگشت تحریمهای هستهای ضد ایران را اعلام کرد.
دولت آمریکا پس از خروج از برجام تاکید کرد تا چهارم نوامبر 2018 صادرات نفت ایران را به صفر خواهد رساند.
در همین راستا؛ واشنگتن از کشورهای جهان درخواست کرد به عنوان بخشی از تحریمهای اقتصادی علیه تهران، واردات نفت از ایران را به صفر برسانند.
بسیاری از کشورهای جهان اما اعلام کردند از خواسته آمریکا پیروی نمیکنند.
«برایان هوک» مدیر سیاستگذاری وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه ۱۱ تیرماه ضمن تشریح راهبرد جدید دولت ترامپ در قبال ایران، اعلام کرد که دور جدید تحریمهای شدید علیه ایران از ۱۳ مرداد، و بخش بعدی آن از ۱3 آبان اجرا میشود و تلاش خواهد شد که صادرات نفت ایران به صفر برسد.
بر اساس گفته های این مقام آمریکایی تحریمهایی که 13 مرداد، آغاز خواهد شد بخش خودروسازی ایران و تجارت طلا را شامل می شود و بخش دوم تحریمها در 13 آبان، بخش انرژی و تراکنشهای بانکی ایران را هدف قرار خواهد داد.
دیوان بین المللی دادگستری یکی از ارکان اصلی سازمان ملل متحد است که وظیفه آن حل و فصل اختلافات بین دولت ها براساس حقوق بین الملل و دادن نظرات مشورتی در خصوص مسایل حقوقی به درخواست مجمع عمومی، شورای امنیت و سایر ارکان سازمان ملل متحد است.
116/110
بیشتر بخوانید:
ظریف: تحریمها و پایبندی به برجام با هم قابل جمع نیستند
ظریف: هند از تحریم های یکجانبه آمریکا حمایت نمی کند
ظریف در گفت وگو با «سی بی اس»: اعتراف پمپئو نشان داد دلیلی برای تحریم ایران وجود نداشته است+ ویدئو