حاکمان رژیم عربستان در ادامه سیاست سرکوب‌گرانه خود، صدها مبلغ، عالم، اندیشمند و اصحاب رسانه را از سپتامبر 2017 به دلیل دیدگاه‌های آنها یا تایید نکردن رویکرد قدرت حاکم، زندانی کردند.

به گزارش پارس‌تودی؛ صفحه زندانیان سیاسی در توئیتر که اخبار زندانیان سیاسی، حقوقی و مدنی در عربستان را منتشر می‌کند، شمار زندانیان سیاسی را که از سپتامبر سال گذشته، تاکنون در این کشور بازداشت و زندانی شده‌اند، 2 هزار و 613 نفر اعلام کرد.

در همین حال؛ منابع حقوقی عربستانی با اشاره به شیوع بیماری گال در بین زندانیان سیاسی در جده اظهار کردند: این بیماری سپس با انتقال برخی از این زندانیان برای محاکمه به ریاض به دیگر زندانیان در آنجا سرایت کرده است.

در صفحه زندانیان سیاسی در توئیتر هرگونه سهل‌انگاری و بی‌توجهی پزشکی به زندانیان سیاسی را «یک جرم حقوقی بزرگ» توصیف و بر شکست سکوت و اقدام فوری سازمان‌های حقوق بشری برای متوقف کردن این جرم تاکید شده است.

«ابراهیم المدیمیغ» وکیل و «زاید البناوی» سرهنگ بازنشسته عربستانی از جمله بازداشت شدگان طی ماه گذشته هستند که وضعیت جسمانی آنان وخیم گزارش شده است.

پیشتر هم «عبدالله العوده» فرزند «سلمان الوده» مبلغ عربستانی نیز از وخامت وضعیت جسمی پدرش در زندان و شرایط بازداشت او خبر داده بود.

رژیم سعودی در نقض حقوق بشر زبانزد است؛ به نحوی که شبکه عربی حقوق بشر از عربستان به عنوان «قلعه دیکتاتوری» یاد کرده است.

شکنجه زندانیان بحرینی به دلیل برپایی عزاداری حسینی

به گزارش خبرگزاری رسا؛ سازمان صلح برای دموکراسی و حقوق بشر بحرین از شکنجه زندانیان سیاسی زندان مرکزی «جو» این کشور به دلیل برپایی مراسم‎ عزاداری امام حسین (ع) خبر داد.

سازمان صلح برای دموکراسی و حقوق بشر بحرین با استناد به اخبار رسیده از زندان مرکزی «جو» مبنی بر شکنجه زندانیان سیاسی به دلیل سوگواری برای اباعبدالله الحسین (ع) اعلام کرد: برخی از زندانیان در فضای باز خارج از ساختمان و زیر تابش شدید خورشید مدتها نگه‌داشته و شکنجه شده‌اند.

همچنین افسران بلندپایه زندان مرکزی جو در واکنش به مخالفت زندانیان با درخواست آنان مبنی بر ناسزاگویی به رهبران و علمای برجسته شیعی در بحرین، آنان را مورد ضرب و شتم قرار دادند. 

همزمان در ادامه حملات نظامیان رژیم آل خلیفه به جلوه‌های عاشورایی در مناطق مختلف این کشور از جمله کرزکان، مالکیه، بوری و عکر، نیروهای این رژیم با استفاده از گاز سمی و اشک‌آور به پراکنده کردن عزاداران حسینی اقدام می‌کنند.

در همین حال؛ به‌دنبال احضار و بازجویی خطیبان منابر حسینی و مسؤولان مواکب و تکایا، تمامی پرچم‌ها و نمادهای عزای حسینی (ع) در منطقه عکر بحرین توسط نظامیان رژیم آل خلیفه تخریب شد.

نظامیان رژیم آل خلیفه هر ساله با حمله به نمادهای عاشورایی و تخریب آنها و بازداشت روحانیون سعی در مانع‌تراشی در روند احیای عزاداری حسینی در این کشور دارد.

بحرین از 14 فوریه 2011 شاهد انقلاب مردمی ضد رژیم آل خلیفه است. بحرینی‌ها خواهان برکناری رژیم آل‌خلیفه و آزادی زندانیان سیاسی هستند.

بیشتر بخوانید:

دیدبان حقوق بشر: عربستان سعودی حقوق بشر را نقض می کند

ادامه سیاست‌های خصمانه آل‌خلیفه ضد شیعیان / بازداشت یک روحانی شیعه