ایران پرس: پیامبر اعظم‌، حضرت محمد(ص) که آخرین فرستاده‌ی خدا و خاتم‌النبیین است، درطول قرون گذشته تاکنون توانسته در سرتاسر جهان، دلهای حقیقت جوی انسانها را فروغ توحید ببخشد و آنها را از ظلمات جهل رهانیده، مسیر رستگاری را  نشان بدهد.

آیات روح بخش و زندگی سازی که پروردگار از زبان آخرین فرستاده اش، حضرت محمد مصطفی (ص)، به گوش بندگانش رساند آخرین زمزمه های الهی است که جانهای شیفته‌ را طراوتی ملکوتی عطا می کند. رهنمودهایی برای خوب زندگی کردن بنده آنگونه که شایسته مقام انسانی اوست.

قرآن مجید معجزه پیامبر اسلام (ص) و ادله ای بر حقانیت اوست که برای یک زمان خاص نیامده است. پیام آن متوجه تمام انسانها تا آخرین روز حیات بشر بر روی این کره خاکی است. از این رو عقل بشری برای شناخت و درک کنه آن راهی طولانی پیش رو دارد.

به همان اندازه که انسانها به شناخت و عظمت این کتاب دست می یابند، شخصیت رسول خدا (ص) در نزدشان بزرگتر و محترم تر می شود چرا که او اولین کسی بود که لایق دریافت این پیام ( قرآن ) از سوی خداوند شد. 

 

نبی مکرم اسلام، حضرت محمد (ص ) شخصیتی است که نعمت حضور و رسالتش موجب رستگاری بشر است. برادری، عدالت، کرامت، اخلاق و حمایت از مستضعفین، پایه های محکم تعالیم و ارزش های اسلامی و الهی آن حضرت را تشکیل می دهند.

ارزشهایی که انسان امروز بیش از هر زمان دیگر به آنها نیاز دارد. ایشان برای همه انسان‌ها، پیام آور مهر و دوستی وبه گفته خداوند رحمت للعالمین هستند. در توصیف شخصیت پیامبراسلام (ص )، خداوند در سوره قلم آیه 4 یادآور می شود؛ پیامبری که برای مقصدی بزرگ برانگیخته شد، با بـرخورداری از اخلاق شایسته اش  نیروی مقاومت در برابر تمام ناملایمات‌ را دارا گشته و با هیچ مشکلی از انجام‌ وظیفه‌ شانه خالی نمی‌کند و از میدان هدایت وارشاد خلق بیرون نمی‌رود.

امام خمینی(ره) در کتاب شرح حدیث جهل و عقل آورده اند: «بـزرگ‌ترین زحمت و سخت‌ترین رنج هادیان راه حق، معاشرت با جاهلان‌ و دعوت‌ بی‌خردان‌ بوده و هست و از این جهت، این‌ها باید متصف بـه بـزرگ‌ترین اخـلاق‌ حسنه‌ باشند و باید قوه رفق و مدارا و حسن معاشرت در آنها بـه طوری باشد که با تمام جهالت‌ جاهلان‌ و بی‌خردان‌، مقاومت کنند.»

اما همیشه اینگونه نیست که همه انسانها به دنبال حقیقت باشند. در قاموس افراد سخیف که دنیا و زندگی را بازیچه ی  امیال و ارضای شهوات قدرت و ثروت خود می بینند، تعدی به مقدسات عالم دستاویزی برای مطرح شدن چند روزه است. 

همانطورکه می دانید اخیراً در غرب و بخصوص در کشور فرانسه در قالب تصاویر زشت و انزجار برانگیز؛ جسارتهایی تحت عنوان کاریکاتور، به ساحت پاک و مقدس نبی اکرم، حضرت محمد (ص) صورت گرفته است.

حمایت بی‌پرده مسئولین رده بالای کشور فرانسه از این بی‌اخلاقی‌ها، با شعار دفاع از «آزادی بیان»، موجب آزردگی عمیق و جریحه دار شدن احساسات صدها میلیون مسلمان جهان و نارضایتی انسان‌های آزاده و خردمند شده است.

طبیعی است که اهانت به پیامبر گرامی اسلام (ص) اعتراضات پیروان این انسان برگزیده را به دنبال داشته باشد.

 از جمله اقدامات صورت گرفته راهپیمایی های میلیونی در کشورهای مختلف در اعتراض به این بداخلاقی ها و اهانتها بود. در فضای مجازی طوفانی از توییت ها بر پا شده که «ما محمد رسول الله را دوست داریم.»  پس از اظهارات رئیس جمهوری فرانسه مبنی بر دست بر نداشتن از کشیدن کاریکاتورهای توهین آمیز به ساحت مقدس پیامبراسلام (ص)، خرید کالاهای فرانسوی از سوی مسلمانان تحریم شد. برخی کشورهای مسلمان حوزه خلیج فارس و ترکیه کالاهای فرانسوی را تحریم نموده و فروشگاهها اقدام به جمع آوری این کالاها کردند.

در قطر، دو شرکت توزیع محصولات "السوق البلدی" و "المیرة" اعلام کردند که محصولات فرانسوی را تا اطلاع ثانوی از فروشگاه‌ها خارج می‌کنند.

 

در واقع، این هنجار شکنیها  فرصت جدیدی را برای ایجاد وحدت میان تمام مسلمانان جهان علیه استکبار جهانی به وجود آورده است. فرصتی که از دل این تهدید بدست آمد، نزدیکی مسلمانها به یکدیگر برای حمایت و پافشاری بر اعتقادات خود بود . وحدت به معنای دست گذاشتن روی نقاط مشترک مذهبی است.  قرآن  تاکید دارد که همه ادیان و مذاهب الهی نقاط مشترک خود را مایه اتحاد قرار دهند. وحدت یک دستور دینی و رفتار عقلایی است. عقل حکم می کند که یک اجتماع دینی فارغ از اختلافات مذهبی و عقیدتی دست به دست هم دهند و برای بر پا نگه داشتن پرچم دین خود و رساندن پیام حقانیت آن به اقصا نقاط جهان کمک کنند.  پیام وحدت، همکاری و همراهی تمام پیروان یک دین در مقابل دشمنان خدا و رسول اوست. 

وقتی به پیامبر بزرگی اهانت می کنند که آیینش نقش مهم  در تحول بشر داشته است، فرقی نمی کند پیرو کدام مذهب اسلامی باشی، باید دست و زبان دشمن را کوتاه کرد تا هر طور خواست نچرخد. مقابله با دشمن نیاز به وحدت دارد. از این رو در آیه 60 سوره انفال خداوند متعال می فرماید : «تا می توانید خودتان را در مقابل دشمنان خدا قوی سازید.»عالمان و مصلحان نیز بر این عقیده اند که امت اسلام باید با توجه به شرایط حساس کنونی با تکیه بر مشترکات در راستای وحدت اسلامی قدم بردارند تا شاهد ناکامی دشمنان در توطئه های شوم آن ها علیه اسلام باشیم.

 اگر میان مسلمانان وحدت و همدلی وجود داشته باشد، دیگر فرصتی برای دشمان اسلام در تقویت و گسترش تفکرات تکفیری وتروریستی وجود نخواهد داشت. 

به همین دلیل است که خداوند حکیم در قرآن کریم آیه انفال سوره 64 می فرماید: «وَأَطِیعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِیحُکُمْ ۖ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ»:«و همه پیرو فرمان خدا و رسول باشید و هرگز راه اختلاف و تنازع نپویید که در اثر تفرقه ترسناک و ضعیف شده و قدرت و عظمت شما نابود خواهد شد، بلکه همه باید یکدل، پایدار و صبور باشید، که خدا همیشه با صابران است».

امروزه علیرغم همه توطئه ها و اهانتها شخصیت درخشان و پرفروغ نبی گرامی اسلام، حضرت محمد (ص ) و آموزه هایشان بیش از گذشته رخ می نمایاند و او همچنان جستجوگران حق و توحید را مجذوب خلق عظیمش می کند.

به عبارتی، سیاست ضد اسلامی دولتها و رسانه های غربی برای تخریب چهره اسلام واکنش معکوسی را به دنبال داشته است و توهین به مقذسات اسلامی خود عامل تبلیغ و انگیزه در جوامع غربی برای مطالعه قرآن کریم و آموزه های اسلامی شده است.

تحقیقات نشان می دهد با وجود تمام تبلیغات ضد اسلامی در جوامع غربی آمار گرایش به اسلام  در حال گسترش  است.

مردم به ویژه اندیشمندان و دانش پژوهان کنجکاوانه با مطالعه قرآن و دیگر منابع اسلامی ،به این دین روی می آورند.

سردمداران کفر جهانی در باتلاق سردرگمی فرو رفته اند و خود را عاجز از رویارویی علمی و منطقی با اسلام می بینند، آنها می دانند هیچ دینی از ادیان موجود، مانند اسلام از عقلانیت و وحیانیت، از دنیا و آخرت و از مادیت و معنویت سخن نمی گوید و این نگاه جامع نگر است که تمدن سعادتمند بشری را به ارمغان می آورد اما استکبارگران هر روز با ایجاد و حمایت از حرکتهای اسلام هراسی، تلاش می کنند مانع گسترش گرایش به اسلام شوند؛ حال آنکه بر اساس منطق همین دین که برای آنها ناشناخته است، این‌تلاشها خود به نیروی پیش برنده تفکر اسلامی کمک می کند .

نتایج جدیدترین تحقیقات موسسه تحقیقاتی «پیو» نشان می دهد که اسلام تبدیل به محبوب ترین دین در قرن کنونی خواهد شد. 

بر اساس گزارش ارائه شده از سوی موسسه تحقیقاتی «پیو»، اسلام اکنون دارای سریع ترین رشد در میان مذاهب در جهان است و تا سال 2100 میلادی بر مسیحیت پیشی گرفته و محبوب ترین دین در جهان می شود. در گزارش پیو آمده است: حدود یک میلیارد و 600 میلیون مسلمان در سال 2010 میلادی در جهان زندگی می کردند که 23 درصد جمعیت جهان را تشکیل می داد. این در حالی است که مسیحیان در سال 2010 میلادی 31 درصد جمعیت جهان یا حدود دو میلیارد و 200 میلیون نفر را در جهان تشکیل می دادند. اما تا سال 2050 میلادی، تعداد پیروان این دو دین بزرگ در جهان با هم برابر خواهد شد.

 

بی تردید اینگونه اقدامات موهن و رفتار مشابهی که احتمالاً برای ادامه آن طراحی شده است نمی تواند غبار بر چهره خورشید درخشان اسلام بیفشاند  و مانع از رشد روزافزون اسلام درمیان ملتهای جهان از جمله مردم فرانسه شود. و نیز نخواهد توانست مسایل اصلی جهان اسلام را از دایره دید و اهتمام مسلمانان جهان دور نگه دارد . 

در پایان شنیدن این سخن رهبر معظم انقلاب اسلامی آیت  الله خامنه ای خالی از لطف نیست. ایشان  در پیام کوتاهی خطاب به جوانان فرانسه ،آزادی بیان در این کشور را به چالش کشید و وجدانها را به تامل  خواند:«از رئیس جمهور خود بپرسید: چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت می‌کند و آن را آزادی بیان می‌شمارد؟ آیا معنی آزادی بیان این است: دشنام و اهانت، آن هم به چهره‌های درخشان و مقدس؟ آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتی نیست که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟

سوال بعدی این است که چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در این‌باره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است؟»

زهرا قربان عسگری