تهران-ایران پرس: سومین نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های خلاق و دانش بنیان پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی هفت نشست تخصصی در زمینه‌های تولید محتوا هوش مصنوعی و حکمرانی مالی برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، محمدحسین ایمانی خوشخو، رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در نشست خبری گفت: یکی از دستاورد‌های این پارک، فعالیت‌های بین‌المللی است. ما در حوزه صنایع فرهنگی دارای مزیت نسبی و حتی مزیت مطلق هستیم و لازم است در این حوزه ارتباطات بین‌المللی بیشتری برقرار کنیم.

وی افزود: یکی از  فعالیت‌های بین المللی، ارتباط با کشور‌های عضو بریکس است. قرار است حوزه صنایع فرهنگی ایران در بریکس نمایندگی داشته باشد. همچنین در زمینه اقتصاد دیجیتال فرهنگی، تابستان امسال نمایشگاه توانمندی‌های هوش مصنوعی را در کیش برگزار خواهیم کرد.

ایمانی خوشخوتوضح داد: یکی از نقاط ضعف ما، نبود حمایت کافی در این حوزه است. بسیاری از هنرمندان از نبود کنترل بر مالکیت آثار خود گلایه دارند. تلاش ما این است که با همکاری وزارت علوم، حمایت از مالکیت معنوی تقویت شود.

پروژه شهر جهانی نوآوری

وی ادامه داد:  پروژه شهر جهانی نوآوری و صنایع خلاق فرهنگی است و این پروژه با مصوبه شورای عالی و ابلاغ رئیس‌جمهور سابق و همکاری وزارت ارشاد دستور ایجاد آن داده شده است. در این شهر که اساسنامه آن در مراحل نهایی است، فعالیت‌های مختلفی از جمله تولید، نمایش و صادرات در یک منطقه متمرکز خواهد بود. زمینی به مساحت ۲۰۰ هکتار در شهر آفتاب برای این پروژه اختصاص یافته است.

رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی گفت: در این شهر جهانی، کشور‌هایی که با ایران سابقه فرهنگی و قرابت دارند، از جمله هند و کشور‌های عضو بریکس، مشارکت خواهند داشت.

در کنار برنامه‌های نمایشگاهی و ارائه محصولات و خدمات شرکت‌های فناور زمینه‌های مختلف از جمله تولید محتوای ویروسی هوش مصنوعی حکمرانی مالی در بنگاه‌های فناور و معافیت‌های مالیاتی با حضور بزرگآن و سرآمدان این حوزه برگزار شد که فرصتی کم نظیر برای بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارهای عملیاتی در حوزه صنایع فرهنگی و فناوری‌های نرم فراهم شده است.

سومین نمایشگاه توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان و خلاق فرصتی برای آشنایی با جدیدترین فناوری‌ها و دستاوردهای علمی و فناوری ایران در حوزه فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و ترویج همکاری‌های بین‌المللی در این عرصه است. 

این رویداد نمایشگاهی  به مدت سه روز ۱۷ دی آغاز  و هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۶ پذیرای مدیران کارشناسان و فعالان کشور در حوزه‌های مختلف علمی فناوری صنعتی و فرهنگی و همچنین دانشگاهیان و علاقمندان به صنایع فرهنگی و فناوری‌های نرم است.

116