سخنگوی نیروهای مبارزه با تروریسم عراق روز شنبه از هلاکت دستکم 120 نفر از عناصر گروه تروریستی داعش در غرب موصل خبر داد.

به گزارش ایران پرس به نقل از ایرنا، «صباح النعمان» گفت: هم اکنون داعش تنها کنترل سه الی چهار کیلومتر مربع از غرب موصل را در اختیار دارد.

سخنگوی نیروهای مبارزه با تروریسم عراق افزود، عناصر داعش هم اکنون تنها در دو محله «الشفاء» و «الزنجیلی» و نیز قسمت هایی از بخش قدیمی موصل حضور دارند.

پیشروی نیروهای عراقی در محله الزنجیلی ادامه دارد و نیروهای عراقی به بخش هایی از این محله نفوذ کرده اند.

عملیات آزادسازی موصل، مرکز استان نینوا از اشغال گروه تروریستی داعش، از 17 اکتبر 2016  با مشارکت ده‌ها هزار نفر از نیروهای ارتش، پلیس، بسیج مردمی و پیشمرگه کُرد عراق آغاز شد و نیروهای عراقی بعد از حدود 100 روز شرق موصل را به‌طور کامل آزاد کردند.

نیروهای عراقی عملیات آزادسازی غرب موصل را نیز از 19 فوریه 2017 شروع کردند و در حال حاضر تنها چند محله تا آزادسازی کامل غرب موصل از اشغال عناصر تکفیری داعش فاصله دارند.

گروه تروریستی داعش در سال 2014، با حمایت های مالی و نظامی آمریکا و هپیمانان غربی و عربی این کشور از جمله عربستان با حمله به عراق، بخش های وسیعی از مناطق شمالی و غربی این کشور را اشغال کرده بود.117

سایه سنگین الحشد الشعبی بر سر داعش در غرب موصل

کشف زره‌ پوش‌های انفجاری داعش + ویدئو

راهبرد داعش پس از شکست در سوریه و عراق چه خواهد بود؟

الحشد الشعبی: داعش ۸۰ درصد اعضای خود را از دست داده است