یونیسف در بیانیه ای اعلام کرد که حمله ائتلاف به این شبکه آبرسانی موجب شد که 10 هزار نفر از ساکنان صعده با خطر قطعی آب آشامیدنی روبرو شوند.
جنگ افروزی عربستان و متحدانش در یمن تا کنون به کشته شدن بیش از چهارده هزار یمنی، زخمی شدن دهها هزار نفر و آوارگی میلیونها یمنی منجر شده است. کودکان بخش عمده قربانیان جنایات عربستان در یمن را تشکیل می دهند که این موضوع واکنش نهادهای بین المللی مرتبط با حقوق کودکان در برابر رژیم کودک کش آل سعود را درپی داشته است .
قرار گرفتن عربستان برای دومین سال پیاپی در فهرست سیاه سازمان ملل درباره کشورهای ناقض کنوانسیون حقوق کودکان از جمله این واکنش ها است.
این واکنش سازمان ملل می تواند برای پیگیرد قضایی عربستان در دادگاه بین المللی کیفری مورد استفاده قرار گیرد. تجاوز نظامی عربستان کشور یمن را با کمبود شدید مواد غذایی و دارویی مواجه کرده است.
جنگ عربستان علیه یمن سبب از بین رفتن 80 درصد از زیرساختهای شهری در این کشور از جمله مراکز بهداشتی و درمانی شده است. جنگندههای آل سعود بخش عمده شبکه آبرسانی یمن را نابود کردند.
با ادامه حملات عربستان به یمن و تخریب تاسیسات زیربنایی این کشور به ویژه شبکه آبرسانی، بیماری وبا به سرعت در حال شیوع در یمن است. ابعاد هولناک فجایع عربستان در یمن بیش از پیش ماهیت این رژیم مداخله گر را که هیچ حد و مرزی برای جنایاتش قائل نیست، نمایان تر کرده است.
تداوم حملات عربستان به یمن به ویژه هدف قرار گرفتن مراکز حساس و حیاتی، نقض آشکار قوانین بینالمللی و اقدامی "غیرقابل قبول" است.
رژیم آل سعود با تشدید حملات خود به یمن و کشتار و تخریب بیشتر با به اصطلاح قدرت نمایی درصدد است به نوعی برناکامیهای خود در جنگ علیه یمن سرپوش بگذارد.
رژیم سعودی و متحدانش تا کنون به دلیل مقاومت مردم یمن نتوانسته اند به اهداف خود در این کشور (به قدرت رساندن دست نشاندگان خود) برسند.
تحولات یمن بیانگر آن است که تشدید جنایات عربستان به انزجار شدید بین المللی علیه رژیم ال سعود و حامیانش انجامیده است و عملا" این رژیم در حال قرار گرفتن در یک انزوای بین المللی است. جنگ و محاصره یمن باعث وخامت شدید اوضاع انسانی در این کشور شده است؛ به گونهای که یمن یکی از بدترین اوضاع انسانی را در جهان دارد.
روزنامه آمریکایی نشنال اینترست در مقاله ای نوشت دیگر جایی ازخاک یمن باقی نمانده است که از بمباران سعودیها در امان مانده باشد. پلها، جادهها، مدارس و بیمارستانها و چاههای آب و تاسیسات آبرسانی بطور مکرر از سوی عربستان هدف قرار گرفته اند. عربستان امروز در جنگ یمن، به عنوان طرف بازنده شناخته می شود چون علاوه بر شکست در تحقق اهداف سیاسی خود در یمن و ناکارآمدی در میدان عملیاتی، در معرض انتقادات و انزجار شدید مراکز حقوق بشری و افکار عمومی هم قرار دارد.
در چنین شرایطی نهادها و تشکلهای سازمان ملل از جمله یونیسف خواستار رسیدگی این سازمان به جنایات آل سعود در یمن هستند. 139/112
بیشتر بخوانید:
یونیسف حمله ائتلاف سعودی به شبکه آبرسانی یمن را محکوم کرد
هشدار یمن درباره تشدید حملات موشکی به عربستان/ هزینههای هنگفت عربستان در حمله به یمن
دبیرکل جنبش انصارالله یمن: حمله آمریکایی-سعودی به یمن نمونه ای از طغیانگری است
رئیس پیشین دفتر نمایندگی صلیب سرخ در یمن: عربستان زیرساخت های یمن را نابود کرده است