ایران پرس- وضعیت انسانی یمن با گذشت 30 ماه از جنگ‌افروزی رژیم‌سعودی، وضعیتی غمناک را به تصویر می‌کشد و در چنین شرایطی، جامعه جهانی فقط نظاره‌گر جان باختن مردم یمن است.

گسترش بیماری کُشنده «وبا» در یمن، در سایه نبود حداقل معیارهای بهداشتی، وضعیت انسانی در این کشور را غیرقابل توصیف کرده و اکنون «وبا» در کنار تجهیزات مدرن و سلاح‌های ممنوعه، به ابزاری برای «کشتار هدفمند» یمنی‌ها تبدیل شده است.  

در همین زمینه، شبکه خبری العالم جمعه‌شب در گزارشی ویژه درباره شیوع بیماری «وبا» در یمن اعلام کرد: مبتلایان به وبا به دنبال درمان در پیاده‌روها سرگردان هستند و آب‌های آلوده و زباله‌ها هم یمن را به سرزمینی تبدیل کرده که «وبا» در آن در حال گسترش است؛ جست وجو برای یافتن آب سالم به دغدغه خاطر یمنی‌ها تبدیل شده؛ به ویژه این که چاه‌ها و برکه‌های آب به طور هدفمند آلوده شده است.

یک یمنی از میان 120 یمنی که هر روز به وبا مبتلا می‌شود جان خود را از دست می‌دهد و حدود دو هزار یمنی از اواخر آوریل گذشته تاکنون جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست‌ داده‌اند.

بیش از 400 هزار یمنی هم به بیماری وبا مبتلا هستند. 

وبا؛ سیاستی برنامه‌ریزی شده برای تحقق اهداف متجاوزان سعودی در یمن 

گسترش بیماری «وبا» در یمن نشان می‌دهد این بیماری، سیاستی برنامه‌ریزی شده برای تحقق اهداف متجاوزان سعودی در این کشور است.

در همین چارچوب، پایگاه خبری «ترنسند مدیا سرویس» اخیرا در گزارشی نوشت:  بیماری «وبا» در یمن به شکل گسترده‌‍‌ای شیوع یافته است و منابع آب و سیستم فاضلاب بر اثر حملات هوایی عربستان نابود شده و آلوده شدن منابع آب آشامیدنی به باکتری خطرناک «ویبریو کلرا» برای آمریکا و عربستان به ابزاری برای «ترور مردم یمن» تبدیل شده است.

آنچه وضعیت کنونی یمن را در نتیجه گسترش بیماری «وبا»، «تداوم محاصره یمنی‌ها» و از همه مهمتر «تعطیلی فرودگاه بین المللی صنعاء» به تصویر می‌کشد «سیاست هدفمند» متجاوزان سعودی- آمریکایی در قتل‌عام یمنی‌ها است.

همراهی جامعه جهانی با نسل‌کشی سعودی‌ها در یمن

بی‌توجهی جامعه جهانی به ویژه سازمان ملل در قبال این فاجعه انسانی به معنی همراهی آنان با نسل‌کشی سعودی‌ها در یمن است که هیچ ابایی از کشتار مردم یمن تحت عنوان «ترور بیولوژیکی» ندارند.

وضعیت وقتی اسفبارتر می‌شود که «استفان دوژاریک» Stéphane Dujarric سخنگوی سازمان ملل جمعه‌شب می‌گوید این سازمان مسوولیتی در قبال فرودگاه بین‌المللی صنعاء ندارد.

تعطیلی این فرودگاه، علاوه بر این که بحران امنیت غذایی و بهداشتی در یمن را دوچندان کرده است، تکمیل کننده پروژه گسترش بیماری «وبا» در یمن است که مانع اعزام بیماران به خارج از یمن برای درمان می‌شود.

به گزارش منابع یمنی، بیش از سیزده هزار یمنی به دلیل آنکه نتوانستند به خارج از کشور منتقل شوند یا به دلیل آنکه برخی از داروهای مورد نیازشان از خارج از کشور وارد نشده است، جان‌شان را از دست داده‌اند.

در همین زمینه، «ماریا آنتونیا کالوو» Maria Antonia Calvo رئیس دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا درصنعاء سه‌شنبه گذشته اذعان کرد:

«ادامه تعطیلی فرودگاه بین‌المللی صنعاء،‌ آسیب فراوانی به مصالح مردم یمن وارد می‌کند و اوضاع در این کشور به درجه فاجعه‌باری رسیده است.»

علی‌کرمی

115/110

بیشتر بخوانید:

وزارت بهداشت یمن: نظام درمانی یمن توان مقابله با وبا را ندارد / سازمان ملل برای گشودن فرودگاه صنعا تلاش کند

افزایش نگرانی از شیوع وبا در یمن + ویدئو

سازمان ملل: روزانه 5 هزار نفر در یمن به وبا مبتلا می شوند