وزارت بهداشت یمن اعلام کرد، به رغم درخواست های بشر دوستانه برای بازگشایی فرودگاه بین المللی «صنعا» و صدور مجوز برای بیماران یمنی جهت سفر به خارج برای درمان، رنج های آنها همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایران پرس به نقل از روزنامه «رای الیوم»؛ «عبدالحکیم الکحلانی» سخنگوی وزارت بهداشت یمن  امروز (دوشنبه) گفت: حدود صد هزار بیمار یمنی نیازمند سفر به خارج از کشور برای درمان هستند که به دلیل نداشتن مجوز سفر از فرودگاه بین المللی صنعا، روزانه 32 تا 35 بیمار فوت می کنند. 

الکحلانی افزود: انتقال بیماران از صنعا و دیگر مناطق یمن به فرودگاه های «سیون» و «عدن» بین 18 تا 24 ساعت طول می کشد که در این انتقال تعدادی از بیماران جان خود را از دست می دهند.

وی با اشاره به اینکه براساس آمار وزارت بهداشت یمن حدود 15 هزار و 740 بیمار به دلیل محرومیت استفاده از فرودگاه بین المللی صنعا، در یک سال گذشته جان خود را از دست داده اند تصریح کرد: خویشاوندان قربانیان، شکایت خود را به دادگاه های داخلی و بین المللی ارائه کنند تا عاملان جنایت به سزای عمل خود برسند.

ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان از یک سال و نیم  گذشته فرودگاه بین المللی صنعا را تعطیل کرده است و فقط به هواپیماهای سازمان ملل و سازمان های بین المللی مجوز می دهد.

عربستان‌‌ با حمایت آمریکا، امارات و چند کشور دیگر، از مارس 2015 به یمن حمله و همزمان این کشور را محاصره زمینی، دریایی و هوایی کرده است.

جنگ‌افروزی عربستان و متحدانش در یمن علاوه بر کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار نفر ، میلیون ها یمنی را نیز آواره کرده است.115/111

بیشتر بخوانید:

بی توجهی سازمان ملل به آلام کودکان بیمار یمنی

آلبوم تصاویر: وضعیت ناگوار کودکان بیمار در یمن

 تشدید جنایات عربستان و مواجه شدن یمن با وخیم ترین بحران انسانی/تحلیل