با دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، کیانوش رستمی، دانشجوی واحد کرمانشاه این دانشگاه که موفق به کسب نخستین مدال طلای المپیک کاروان ایران شد، به صورت رایگان تا مقطع دکتری می تواند در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل کند.

آنا: کیانوش رستمی، دانشجوی رشته کارشناسی حسابداری واحد کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی در دسته 85 کیلوگرم مسابقات وزنه‌برداری المپیک 2016 ریو توانست اولین مدال طلای کاروان المپیک ایران را از آن خود کند.

کیانوش رستمی به علت شرکت در اردوی تیم ملی از امکان شرکت در امتحانات ترم گذشته باز ماند اما دانشگاه آزاد اسلامی مجوز شرکت در امتحانات را پس از المپیک برای او صادر کرده است.

تحصیل رایگان، جایزه نقدی و استخدام مدال‌آوران دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات المپیک و پارالمپیک 2016 ریو از جمله پاداش‌هایی است که این دانشگاه برای آن دسته از دانشجویان خود که در این مسابقات حضور دارند، در نظر گرفته است و پس از بازگشت مدال‌آوران، براساس تعهد دانشگاه آزاد اسلامی به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

همچنین براساس اعلام معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی، از 63 ورزشکار اعزامی به مسابقات المپیک ریو 30 نفر از دانشجویان دانشگاه و از 96 نفر ورزشکار اعزامی به پاراالمپیک، 20 نفر از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی این پیروزی غرورآفرین را به کیانوش رستمی تبریک گفت.

در متن این پیام خطاب به کیانوش رستمی، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

«کسب غرورآفرین مدال طلای رشته وزنه‌برداری در المپیک ریو 2016 و رکوردشکنی در این مسابقات ارزشمند را به جنابعالی، خانواده محترمتان، خانواده بزرگ دانشگاه آزاداسلامی و جامعه ورزشی کشور تبریک می‌گویم. این افتخار‌آفرینی حاصل تلاش‌های شبانه‌روزی شما و مربیان دلسوز است و این امید وجود دارد که سایر ورزشکاران نیز در مسابقات المپیک بتوانند پرچم مقدس کشورمان را به اهتزاز درآورند. امیدوارم در سایه الطاف ایزد منان در سایر مراحل زندگی موفق و سربلند و سلامت باشید.»

دکتر محمد دادکان، معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در پیامی این پیروزی را به رئیس و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

در متن پیام دادکان خطاب به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

«آقای کیانوش رستمی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی است، به جنا‌بعالی و جامعه دانشگاهی تبریک عرض می‌کنم. مشارالیه باعث افزایش غرور ملی و همبستگی خاصی در جامعه شدند.»