سید عزیز می گوید: در سال 1368 حدود 3 تن مرغی را که برای اولین بار برای پرورش خریداری کرده بود در آتش سوزی در منزل پدرش از دست می دهد اما وی این رویداد را نقطه عطف و شروع کارم خود میداند.
سید سعید حسینی از اراده و پشتکار برادرش میگوید که هرگز ناامید نشده و همواره به فکر پیشرفت کاری خود و خانواده اش بوده است.
مرغداری کوچک سوخته سید عزیز حالا تبدیل به چرخه بزرگی از تولید در صنعت طیور شده است.
به گفته وی سالانه 25 درصد نهاده های دامی از دشت حاصلخیز این منطقه تامین می شود و در ذرت خشک کنی داخل سیلوها دپو می شود که این خود کاهش 25 درصدی وابستگی ما به نهاده های دامی را میسر کرده است.
حسینی گفت: نهاده های تامینی یکی از بزرگترین محصولاتی است که ارز را از کشور خارج می کنند و امیدواریم به جایی برسیم که در راستای اقتصاد مقاومتی، در صنعت طیور کاملاً خودکفا شویم.
آلی مدیر آزمایشگاه می گوید: از آنجا که شعار این شرکت تحویل محصول سالم از مزرعه تا سفره است تمام مراحل تولید با دقت انجام می شود. خبات صبوعی مسئول کارخانه خوراک طیور می گوید: در این کارخانه سالانه 50 هزار تن خوراک طیور تولید می شود.
سید عزیز می گوید: این زنجیره یکپارچه تولید به ظرفیت 235 هزار قطعه تخم مرغ نطفه دار و حدودا 22 میلیون قطعه جوجه یکروزه را دارد.
به گفته وی هم اکنون 500 نفر از قبیل دکتر و مهندس و تکنیسین و کارگر ساده در این زنجیره تولید مشغول به فعالیت هستند.
سید روژیار حسینی فرزند سید عزیز که به عنوان مدیر فروش در این زنجیره مشغول به فعالیت است می گوید: دراین شرکت ماهانه 2 میلیون قطعه جوجه یکروزه تولید و 5/1 میلیون قطعه وارد بازارهای داخلی و 500 هزار قطعه به کشورهای آذربایجان، ارمنستان، عراق صادر می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه آقای عزیز حسینی یکی از کارآفرینان و تولید کنندگان نمونه در سطح کشور است افزود: وی دارای زنجیره تولیدی از قبیل کارخانه خوراک دام و طیور، مرغ مادر گوشتی، جوجه کشی، کشتارگاه و مرغداریهای گوشتی است.
قریشی گفت: حوزه فعالیت این کارآفرین نمونه در شهرستان های میاندوآب، شاهین دژ، مهاباد و تکاب است.
واحد مرغداری گوشتی مهاباد هم به عنوان یکی از حلقه های این زنجیره سالانه توان تولید 200 هزار قطعه مرغ رو دارد.
سید عزیز می گوید: برای شروع کار سرمایه اش اندک بود و چون پروانه مرغداری نداشته، به نام برخی از دوستان که پروانه رسمی فعالیت داشتند، سهیمه دانه ای را تامین و بعد از پرورش، گوشت آنها را به سهمیه 230 ریال به ازای هر کیلو می فروخت و پس انداز خوبی را از این کار داشته است.