به گزارش ایران پرس، «گیرت کاپلار» Geert Cappelaere همچنین با بیان اینکه سه میلیون کودک سوری روزانه با خطر برخورد با بمب و مین های بجا مانده از تروریست ها مواجه اند خاطرنشان کرد هزاران کودک سوری بر اثر برخورد با بمب و مین دچار معلولیت دائمی شده اند.
مدیر منطقه خاورمیانه صندوق کودکان ملل متحد (یونیسِف) افزود هفت سال بحران در سوریه باعث ایجاد مشکلات روحی و روانی برای کودکان سوری نیز شده است.
تروریست ها در زمان اشغال شهرها و مناطق مختلف سوریه، ساختمان های مسکونی و اماکن عمومی، خودروها، موتورسیکلت ها و حتی اسباب بازی های کودکان را تبدیل به تله های انفجاری کرده بودند که نشانه دسترسی آن ها به مقادیر زیاد مواد منفجره و مهمات است.
در ماه های اخیر پس از آزادسازی بیشتر مناطق سوریه از اشغال گروه های تروریستی، کارشناسان و مهندسان نظامی سوریه و روسیه عملیات مشترکی را برای مین روبی مناطق مختلف سوریه آغاز کرده اند.
بحران در سوریه از سال 2011 با تهاجم گسترده گروههای تروریستی مورد حمایت عربستان، آمریکا و متحدانشان از جمله بریتانیا و فرانسه برای تغییر معادلات منطقه به نفع رژیم صهیونیستی آغاز شد. به دنبال آن سوریه از ایران و روسیه خواست به دمشق در مبارزه با تروریست ها کمک کنند.
ارتش سوریه 19 نوامبر 2017 با کمک نیروهای محور مقاومت و حمایت های روسیه توانست شهر «بوکمال» در جنوب استان «دیرالزور»، شرق سوریه (آخرین مقر اصلی تروریست های داعش) را آزاد کند.
با آزادسازی بوکمال، حضور تروریستهای داعش در سوریه تنها به بیابان و دشتهای اطراف استانهای «دیرالزور» و «حمص» محدود شده است.117
یونیسف: وضعیت کودکان تحت محاصره داعش در رقه سوریه خطرناک است
فیصل المقداد: سوریه همزمان با مبارزه با تروریسم، به حل و فصل سیاسی بحران این کشور پایبند است
جابریانصاری: نشست سوچی گامی برای خروج سوریه از بحران است