به گزارش ایران پرس، «محمد سعید نژاد» روز چهارشنبه در حاشیه امضای تفاهمنامه همکاری بین سازمان بنادر و دریانوردی و معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در گفت و گو با خبرنگاران افزود، بنادر جنوب کشور از امکانات و ظرفیت های خوبی برای حمل و نقل کالا، مسافر و خودرو به کشورهای همسایه در حاشیه خلیج فارس برخوردارهستند.
وی گفت، همه بنادر ایران برای استفاده کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله قطر از آمادگی لازم برخوداربوده و برخی بنادر جنوبی کشور از جمله بندر بوشهر، دیر، کنگان ولنگه با هفت تا هشت ساعت کشتی رانی می توانند به بنادر قطر برسند و عملیات تخلیه و بارگیری کالا به صورت روزانه از گذشته و تاکنون به همه کشورها از جمله قطر وجود داشته است.
مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی در ادامه با اشاره به میزان سرمایه گذاری هندی ها در بندرچابهار یادآورشد، هندی ها دو قرارداد برای انجام سرمایه گذاری در بندر چابهار دارند و فرآیند انجام این سرمایه گذاری در دست اقدام است.
از سرمایه گذاری 150 میلیون دلاری هندی ها در چابهار هم اکنون 80 میلیون دلار آن در بانک ها در حال گشایش اعتبارات اسنادی هستند و فرایند انتخاب پیمانکاران و سازندگان تجهیزات مورد نیاز این بندر انجام شده و باید قراردادهای آن منعقد شود.
وی اظهار داشت، رویکرد سازمان بنادر و دریانوردی در تامین تجهیزات مورد نیاز این بندر استفادها از توانمندی ها و صنایع داخلی است تا بخش قابل توجهی از تجهیزات مورد نیاز این بندر از صنایع داخلی تامین شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود، این مهم ترین هدف ما در تجهیز بندر چابهار است و همکاران ما در برگزاری مناقصه و انتخاب سازنده این تجهیزات مشارکت داشتند تا امکانات این بندر با مشخصات فنی مناسبی مهیا شود.
مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی بیان کرد، خوشبختانه خط کشتیرانی مستقیم بین بندر «کاندولا» و بندر چابهار برقرار شده تا کالاهای هندی از این کشور مستقیم به چابهار منتقل شود و دومین کشتی کانتینربر هندی ها وارد چابهار شده است.116/110
بیشتر بخوانید:
نخستین کشتی هندی با 300 کانتینر کالا در بندر چابهار پهلو گرفت
بروجردی: بندر «چابهار» روابط تجاری ایران با جهان را تقویت می کند