به گزارش ایران پرس، امدادگران اعلام کردند، شمار افرادی که روز یکشنبه در زمان واژگونی این کشتی سرنشین آن بودند، مشخص نیست؛ زیرا مسافران بدون بلیط سوار شده بودند.
به گفته پلیس طبق اظهارات نزدیکان قربانیان تاکنون 178 نفر ناپدید شده اند. اگر این آمار تایید شد این یکی از بدترین سوانح دریایی اندونزی خواهد بود.
دست کم سه جسد کشف شده است و هجده نفر نیز در این حادثه نجات داده شدند. جستجوها دست کم برای یک هفته ادامه خواهد داشت.
دریاچه آتشفشانی توبا به وسعت 1/145 کیلومتر مربع یکی از عمیق ترین دریاچه های جهان است. در حال حاضر حدود چهارصد امدادگر در این منطقه مشغول به کار هستند اما هنوز اجساد بسیاری از مسافران از آب گرفته نشده است و احتمالا بسیاری از اجساد درون کشتی غرق شده در اعماق آب هستند.
مجمع الجزایر اندونزی با افزون بر 17 هزار جزیره پرحادثه ترین کشورجنوب شرق آسیاست و به دلیل قوانین ضعیف حمل و نقل دریایی همواره مورد سرزنش سازمان های بین المللی و مردم نهاد است.
260 میلیون نفر جمعیت مردم این کشور در آبراهها و فواصل این جزایر هزاران سفر روزانه دریایی را تجربه می کنند که عمدتا به وسیله کشتی ها و قایق های کوچک و بزرک چوبی و قدیمی درحالی که بیش از ظرفیت پر شده؛ انجام می شود.
رعایت نکردن قوانین ایمنی در ترددهای دریایی، شرایط نامساعد آب و هوایی، استفاده از قایق ها و کشتی های کهنه و خدمه آموزش ندیده سبب شده تا اندونزی بالاترین میزان حوادت دریایی در میان کشورهای جنوب شرق آسیا را به خود اختصاص دهد.
درابتدای هفته، سواحل جزیره سولاوسی اندونزی نیز شاهد واژگونی و غرق شدن یک کشتی مسافربری بود که 40 نفر از سرنشیان آن در این حادثه جان باختند.
133/110
بیشتر بخوانید:
غرق شدن یک کشتی در اندونزی و ناپدید شدن 128 نفر