ایران پرس: «بنیامین گانس» وزیر جنگ رژیم نژادپرست اسرائیل در سفری مخفیانه به جمهوری آذربایجان - که تا پایان این سفر در عصر روز دوشنبه مخفی نگه داشته شد-  با «الهام علی اف» رییس جمهوری آذربایجان دیدار کرد.

خبرگزاری دولتی آذرتاج در خبری کوتاه از این دیدار گزارش داد: الهام علی اف در روز سوم اکتبر با بنیامین گانس وزیر جنگ اسراییل در باکو دیدار و درباره همکاری های نظامی - فنی و چشم اندازهای آن تبادل نظر کرد.

در ارتباط با سفر اخیر وزیر جنگ رژیم جنایت پیشه اسرائیل ، «منا شئامیر» کارشناس سرشناس رژیم صهیونیستی در امور ایران و گرداننده پیشین بخش فارسی رادیو اسراییل در گفتگو با رسانه های فارسی زبان وابسته به غرب و سعودی، با هدف تحریک و تشویق اغتشاشگران در داخل ایران، سفر بنی گانس به باکو را با اغتشاشات اخیر مرتبط نشان داد و اعلام کرد: "این سفر و مذاکرات پیرامون آن و موضوع دیدار با الهام علی اف محرمانه نگه داشته شده بود".

کارشناسان می گویند: نحوه انتشار خبر مربوط به سفر وزیر جنگ اسرائیل به باکو و دیدار با رئیس جمهوری آذربایجان و دیگر مقام های دولت الهام علی اف، همگی از یک حقیقت تلخ حکایت دارد. این حقیقت تلخ همکاری رسمی دولت الهام علی اف با رژیم نژادپرست اسرائیل به منظور فشار بر ایران است.

جمهوری آذربایجان به عنوان یک کشور اسلامی، شیعه و همسایه ایران، می بایست امکانات خود را به منظور همکاری با تهران بسیج می کرد. در حالی که دولت الهام علی اف با در پیش گرفتن یک سیاست دوگانه و مغایر با منافع ملی جمهوری آذربایجان، ضمن همکاری با اسرائیل در تمامی زمینه ها، پای این رژیم نژادپرست و کودک کش را به محدوده مرزهای این کشور با ایران باز کرده است.

در عین حال، این واقعیت را نباید از نظر دور داشت که رژیم صهیونیستی مانند تمامی کشورهای اسلامی، در جمهوری آذربایجان نیز به منظور تقویت اقتدار و فشار بر دولت الهام علی اف مدام از سیاست "چماق و هویج" استفاده می کند. به عنوان مثال، سیاستمداران صهیونیست با فروش تسلیحات نظامی به دولت الهام علی اف، مقام های باکو را مدیون این رژیم معرفی می کنند.

در مقابل، هر چه دولت مردان باکو به رژیم اسرائیل خوشخدمتی می کنند، کارشناسان و سیاستمداران وابسته به بیگانگان مدام دولت الهام علی اف را تهدید می کنند. هدف از این تهدیدهای غیرمستقیم دولت باکو، فشار بر خانواده "علی اف" به منظور ادامه خوشخدمتی به این رژیم نژادپرست است.

در همین ارتباط ، "ارسطون عروجلو" مامور پیشین سازمان امنیت جمهوری آذربایجان و کارشناس و صاحبنظر در امور امنیتی - که در آمریکا اقامت دارد- یک سال پس از پیروزی بر ارمنستان، به رئیس جمهوری آذربایجان هشدار داد: "نشانه های وجود احتمال کودتای نظامی در جمهوری آذربایجان آشکارا مشاهده می شود".

این کارشناسان امنیتی در گفتگو با کانال «آذر فریدوم» همچنین اعلام کرد: "هیچ کس تصور نکند که جنگ و درگیری در اوکراین جریان دارد، اما جمهوری آذربایجان دور از این میدان درگیری است".

بدیهی است که این شیوه هشدار با رئیس جمهوری آذربایجان، تلاشی به منظور نزدیک سازی این کشور اسلامی و همسایه ایران با رژیم نژادپرست اسرائیل است و هدف دیگری ندارد. این در حالی است که هیچ گونه تهدیدی در ارتش جمهوری آذربایجان علیه دولت "الهام علی اف" وجود ندارد.

با همین ترفندها، خانواده "علی اف" از سال 1993 میلادی توانسته اند، پای برخی بیگانگان را در منطقه قفقاز جنوبی باز کنند. شکی نیست که از این تلاش ها، فقط دولت ها و ملت های مسلمان ایران و جمهوری آذربایجان خسارت نخواهند دید.

بررسی ها و مطالعات میدانی مستند نشان می دهد، در آینده دولت های مستقلی نظیر روسیه نیز از حضور قدرتمند بیگانگان و اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی- ناتو- در منطقه قفقاز جنوبی متضرر خواهند شد.

به هر حال، در دو سال گذشته که توافقنامه صلح قره باغ امضا شده است، دیپلمات های اسرائیلی به صورت رسمی برای پیشبرد مقاصد رژیم صهیونیستی در جمهوری آذربایجان، از رسانه های این کشور اسلامی به عنوان "ابزاری در اختیار" بهره برداری می کنند.

ضمن آن که به دلیل حمایت های شخص "الهام علی اف" ازهمکاری با رژیم نژادپرست اسرائیل، این رژیم اخیرا" توانسته است فشار بر ایران را از اراضی جمهوری آذربایجان تشدید کند. این در حالی است که ایران و جمهوری آذربایجان ده ها توافقنامه همکاری امنیتی امضا کرده اند.

بر اساس این توافقنامه ها، دو کشور نباید به طرف ثالث به منظور تهدید علیه یکدیگر کمک کنند. به هر حال، رژیم صهیونیستی با وجود مخالفت دینداران جمهوری آذربایجان توانسته است در خطوط مرزی جمهوری آذربایجان با ایران، تاسیسات جاسوسی متعددی نصب، و از این طریق به شورش های داخل ایران کمک کند. تمامی تلاش های دولت الهام علی اف برای دادن امتیاز به اسرائیل، به منظور تقویت فشار بر ایران این صورت می گیرد.

به نظر می رسد دولت "الهام علی اف" که استقلال چندانی در مقابل خواسته های نامشروع بیگانگان از خود نشان نمی دهد، اکنون حاضر شده است با دادن امکانات به این رژیم نژادپرست در محدوده مرزهای ایران، ضمن کمک و مساعدت با اغتشاش گران در داخل ایران، جریان های متمایل به بیگانگان نظیر پان ترکیست ها را نیز به شورش علیه نظام اسلامی ترغیب کند. این در حالی است که تهدیدهای امروز دولت "الهام علی اف" علیه ایران ، به زودی به شمال ارس منتقل خواهد شد.

نویسنده : محمد علی طالبی خاکیانی

 112