در این زمینه دولت آلمان اعلام کرد که تائیدیه اولیه ارسال مهمات توپخانه به رژیم صهیونیستی را از ادارات مربوطه در وزارت خارجه و وزارت دفاع این کشور گرفته است.
نشریه اشپیگل به نقل از منابع آگاه نوشت: برلین در حال بررسی تامین مهمات تانک و تجهیزات توپخانه مورد نیاز ارتش رژیم صهیونیستی برای ادامه جنگ در نوار غزه و حمایت از تل آویو در تمام میدانهای جنگ منطقهای اطراف آن است.
مجوز صادرات تجهیزات نظامی آلمان به اسرائیل طی ماه های اخیر و تشدید حملات اسرائیل علیه فلسطینیان ۱۰ برابر شده است و برلین صدور این مجوزها را در اولویت قرار داده است.
آلمان درحالی فروش سلاح به اسرائیل را دراولویت قرار داده است که روزانه ده ها فلسطینی درعملیات بمباران اسرائیلی ها زخمی و شهید می شوند. آمار شهدای غزه طی صد روز گذشته که جنگ غزه تشدید شده به بیش از 24 هزار نفر رسیده است. این درحالی است که شرایط در غزه بسیار بحرانی است. در این زمینه سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: ۱۵ درصد از ساکنان غزه در وضع فاجعه باری هستند و از گرسنگی به شدت رنج میبرند ،همچنین یک میلیون آواره هستند و بسیاری از زنان وکودکان اوضاع فاجعه باری دارند.
در این شرایط و درحالی که بسیاری از کشورهای جهان درحال محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه و تلاش برای برقراری صلح به منظور ایجاد مسیری برای کمک رسانی به ساکنان غزه هستند کشورهای غربی از جمله آلمان آشکارا نه تنها رژیم صهیونیستی را همراهی بلکه برای تجهیز نظامی این رژیم نیز اقدام می کند.
کشورهای غربی همچنین اعمال فشار بر دیوان بین المللی دادگستری را آغاز کرده اند. پرونده رسیدگی به جنایات اسرائیل علیه مردم غزه هفته پیش رسما در دیوان بین المللی دادگستری گشوده شد و بسیاری از کشورهای جهان از شکایت آفریقای جنوبی از اسرائیل و متهم کردن این رژیم به نسل کشی درغزه حمایت کردند.
این موضوع سبب شده تا اکنون کشورهای غربی نه تنها برای تجهیز اسرائیل اقدام کنند بلکه حمایت های سیاسی خود از این رژیم را نیز افزایش داده اند. به طوری که دولت آلمان در این مورد نیز پس از برگزاری نخستین نشست دیوان بین المللی دادگستری برای رسیدگی به جنایات اسرائیل ، حمایت خود را از تل آویو اعلام کرد.
«دیمیتری پولیانسکی» معاون نماینده روسیه در سازمان ملل می گوید: جنگ غزه رفتار دوگانه کشورهای غربی را نمایان کرد و آنها حتی جرأت ندارند از اقدامات اسرائیل آنطور که هست نام ببرند.
دولت آلمان رسما شکایت درباره نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه را رد و اعلام کرد آماده است تا با شرکت در جلسات دیوان بینالمللی دادگستری به عنوان طرف ثالث در مورد استفاده از کنوانسیون نسل کشی 1948، شفافسازی کند.
در واقع محکومیت جنایات رژیم صهونیستی از سوی جامعه بین الملل و بسیاری ازکشورهای جهان و ناکامی تل اویو در توجیه جنایات خود علیه فلسطینیان در دیوان بین المللی دادگستری سبب شده تا اکنون کشورهای غربی بیش از پیش در صدد حمایت از رژِیم صهیونیستی برایند به طوری که روز گذشته وزیر خارجه بریتانیا نیز با کریم خان دادستان دیوان کیفری بینالمللی دیدار کرد.«طارق احمد» معاون وزیر خارجه بریتانیا در این زمینه گفت: دیوید کامرون (وزیر خارجه بریتانیا) و من با کریم خان دادستان دیوان کیفری بینالمللی دیدار کردیم.
در واقع کشورهای غربی به ویژه آلمان و بریتانیا در تلاش هستند با رایزنی و اعمال فشار بر دیوان کیفری بینالمللی بر رای این دیوان و نشست های بررسی جنایات رژِم صهیونیستی تاثیر بگذارند.این درحالی است که دادستان دیوان کیفری بینالمللی چندی پیش در یادداشتی برای روزنامه گاردین، نوشت:اسرائیل تعهدات روشنی در قبال جنگ با حماس دارد و این نه تنها شامل تعهدات اخلاقی، بلکه تعهدات قانونی هم میشود. این قوانین به وضوح در اساسنامه رم و کنوانسیون ژنو مشخص شده است.
کشورهای غربی فارغ از همه شعارهای بشردوستانه خود در موضع گیری های دوگانه از یکسو از دفاع از بشریت سخن می گویند و از سوی دیگر اسرائیل را تقویت کرده و از مواضع تل اویو دفاع می کنند. به نظر می رسد آنها بیش از پیش شریک جنایات اسرائیل علیه فلسطینیان هستند.
نویسنده: آتوسا دینیاریان
116
بیشتر بخوانید:
رژیم صهیونیستی به دنبال خروج بیمارستان شهدای الاقصی از ارائه خدمات رسانی
تلاش آمریکا برای انحراف افکار عمومی از کشتار اسرائیل در غزه
تجمع حامیان فلسطین مقابل مراکز پشتیبان اسرائیل در لندن