«علی باقریکنی» روز شنبه در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری ایرانپرس، درباره ترور شهید محسن فخریزاده افزود، این جنایت در امتداد سیاست فشار حداکثری ترامپ است که ترجمه فشار قلج کننده دوران اوباماست که علیه ملت ایران وضع شد.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت، این سیاست دو شاخه دارد که یکی تحریم است که در دوران اوباما وضع شد و عرصههای مختلف مرتبط با نیازهای اساسی مردم ایران را هدف گرفت و در دوره ترامپ نیز این تحریم بیشتر شد و مسئولان آمریکایی حتی به عرصه تجهیزات پزشکی و دارو نیز رساندند.
علی باقری کنی افزود، شاخه دوم این سیاست نیز ترور است که این کار هم از زمان اوباما آغاز شد و مربوط به دوره جدید نیست و در آن زمان 5 تن از دانشمندان هستهای را در آن دوران از دست دادیم.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه خاطرنشان کرد ترور شهید محسن فخریزاده نیز دقیقاً در همان راستاست. ترور و تحریم هر دو یک هدف را دنبال میکنند و آن هدف جلوگیری از پیشرفت ملت ایران است که یا دچار اخلال کنند یا اگر بتوانند آن را متوقف کنند.
علی باقری کنی تصریح کرد همواره این گونه جنایتها، هوشیاری ملی را افزایش میدهد و آحاد مردم را آگاه میکند که همه عرصههای پیشرفت ملی مورد تهدید دشمنان ایران است.
وی گفت، شهدای هستهای پیشقراولان و سردمداران حرکت جمهوری اسلامی در مرزهای دانش و فنآوری و کسانی هستند که جمهوری اسلامی ایران را به مرزهای علمی و فناوری جهانی رساندهاند و هیچ هدفی جز تامین رفاه مردم ایران نداشتهاند.
علی باقری کنی افزود، ترور شهید محسن فخری زاده باید از طرف مراجع جهانی و بینالمللی به شدت محکوم شود و این جنایتها بیپاسخ نماند، ما هم در جایگاه قوه قضاییه برای پیگیری قضایی اقداماتی را شروع کردیم.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت، رییس قوه دستور داد که ضابطان نسبت به شناسایی عاملان این جنایت اقدام کنند و همه عوامل باید شناسایی شوند و همانطور که رهبر معظم انقلاب دستور دادند باید عاملان مجازات شوند.
علی باقری کنی افزود، یکی از گزارشگران شورای حقوق بشر سازمان ملل، گزارشی درباره ترور شهید سلیمانی تهیه کرد و آمریکاییها را مسئول دانست، اما متاسفانه مجبور به استعفا شد، غربیها طوری رفتار میکنند که هیچ صدایی که مخالف آنان هست، بلند نشود.
وی افزود، برهمین اساس در 12 سال گذشته که چندین بار صهیونیستها اقدام به ترور دانشمندان هستهای ما کردند؛ غربیها هیچ محکومیتی را اعلام نکردهاند.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت، ترور شهید فخریزاده یک اقدام تروریستی بود، اما غربیها از محکومیت چنین اقدامی سستی میورزند و مشروعیتبخشی به تروریسم، جرمش کمتر از تروریسم نیست.
«محسن فخری زاده» رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح عصر دیروز (جمعه) در یک حمله تروریستی در حومه تهران به شهادت رسید. //114
بیشتر بخوانید:
عباسی: ایران در واکنش به ترور فخریزاده در همکاری با آژانس تجدیدنظر کند
ترور شهید فخریزاده؛ مصداق آشوبطلبی منطقهای با فشار حداکثری امنیتی علیه ایران
اتحادیه اروپا: ترور شهید فخریزاده اقدامی جنایتکارانه بود
ترور «محسن فخری زاده»؛ تکرار سناریوی شکست خورده بازدارندگی رویش علمی در ایران
دیپلمات روس: فخریزاده با چراغسبز آمریکا ترور شد