این محافل پرتاب موشک ماهواره بر ایران را اقدامی برخلاف قطعنامه 2231 شورای امنیت دانستند و ادعا کردند: این آزمایش ها شامل موشک هایی است که می توانند تسلیحات هسته ای حمل کنند.
در ادامه این سناریوسازی رژیم صهیونیستی که تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا است و اجازه بازرسی و نظارت سازمانهای بینالمللی را بر برنامه اتمی خود نمیدهد، درنامهای به شورای امنیت سازمان ملل؛ بزعم خود بر لزوم مقابله با برنامه موشکی و فضایی ایران تاکید کرده است.
«دنی دنون» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در نامه به شورای امنیت پرتاب ماهواره برایرانی به فضا را نقض آشکار قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت عنوان کرده و خواستار مقابله با برنامه موشکی ایران شد.
دنی دنون مدعی شده است: اقدام ایران مرحلهای دیگر در حرکت این کشور به سمت ساخت «موشکهای قارهپیما» است.
سوال این است که آیا رژیم صهیونیستی واقعا" نگران امنیت منطقه است؟
ابراز نگرانی اسراییل در قبال امنیت منطقه و ادعای تهدید بودن توان موشکی ایران برای امنیت منطقه در واقع فریب دادن افکار عمومی است.
اسراییل در حالی ادعای نگرانی از برنامه دفاع موشکی ایران را مطرح می کند که مدام در حال افزایش برنامه ظرفیت موشکی خود است.
اسراییل همچنین تنها دارنده سلاح اتمی در خاورمیانه با داشتن بین 200 تا 300 کلاهک اتمی است.
اکنون سال هاست که دروغ گویان گوش دنیا را با این ادعا پر کرده اند که ایران قصد دستیابی به سلاح هسته ای را دارد. نامه نگاری نماینده رژیم اسراییل در سازمان ملل ادامه ادعاهای مضحکی است که نخست وزیر اسراییل چندین بار در نشست مجمع عمومی مطرح کرد و مورد تمسخر جامعه بین الملل قرار گرفت.
«بنیامین نتانیاهو» سال گذشته در سخنرانی اش در مجمع عمومی تصاویری را از محل یک قالیشویی در یکی از محلات قدیمی تهران نشان داد و ادعا کرد: در این مکان تاسیسات سرّی ایران قرار دارد و یک انبار مواد و تجهیزات اتمی ایران است!
با دوربین «یورونیوز» در تورقوزآباد + ویدئو
«گرث پورتر» تحلیلگر معروف امریکایی می گوید:
"واقعیت این است که عامل تهدید در منطقه کشورهایی هستند که تمامی تلاش خود را برای خرید جنگ افزار از امریکا می کنند. اکنون سوال از جامعه جهانی این است که کشوری که با تمام قوا درحال وارد کردن ادوات جنگی به منطقه است، عامل تهدید و بی ثباتی است یا ایران که اساسا بدلیل تحریمها امکان خرید هیچ سلاحی ندارد!؟"
«بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به موضع گیری های خصمانه علیه برنامه فضایی ایران تاکید کرد: "جمهوری اسلامی ایران سرنوشت توسعه علمی کشور را قربانی نگرانی های بی اساس و ساختگی بیگانگان نخواهد کرد."
سخنگوی وزارت خارجه ایران افزود: این توانمندی ها ماهیت غیر نظامی داشته و به هیچ وجه مغایرتی با قطعنامه 2231 شورای امنیت و هیچ یک از مقررات وضع شده بین المللی در این حوزه ندارد.
مقام های اسراییل در حالی بر تکرار ادعاهای موهوم خود اصرار می ورزند که آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارشهای رسمی خود همواره صلحآمیز بودن فعالیتهای هستهای ایران را مورد تأیید قرار داده است.
دروغ گویی مقام های رژیم اسراییل توهین به نهادهای بین المللی و سوء استفاده از سازمان ملل است. منطقه بحران زده غرب آسیا سال هاست که به دلیل صادرات صدها میلیارد دلاری تسلیحات کشورهای غربی به کشورهای این منطقه و اشغالگری اسراییل، شاهد فجایع انسانی شرم آوری است که قطعا بیش ازفعالیت های علمی و بومی جمهوری اسلامی ایران باید مایه و منبع نگرانی باشد.
نویسنده: نسرین خویی
116/118
بیشتر بخوانید:
روسیه: پرتاب ماهواره از سوی ایران نقض قوانین بین المللی نیست
پیام وزیر ارتباطات به وزیر دفاع درپی پرتاب ماهواره پیام
به علت برخی مشکلات فنی؛ ماهواره ایرانی پیام در مدار قرار نگرفت