تهران- ایران پرس: روسای دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرگزاری ایران پرس از اعتماد مردم دیگر کشورها و ایرانیان خارج از کشور به دستاوردهای پزشکی ایران و همچنین از پذیرش دانشجویان بیش از 20 کشور جهان در دانشگاه تهران خبر دادند.

هر ساله روزي با نام "روز بين الملل" در دانشگاه تهران جشن گرفته مي شود،اما در دوسال گذشته به سبب شيوع كرونا اين جشن برگزار نشد،امروز،سه شنبه و بعد از دوسال اين جشن با حضور دانشجويان بين الملل و داخلي  اين دانشگاه برگزار شد.

دانشگاه تهران بعنوان قطب علمي ايران در ميان برترين دانشگاه هاي جهان قرار دارد و همين امر موجب جذب دانشجويان از ديگر كشورها مي شود.

دكتر حسين قناعتي رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران در حاشيه برگزاري "روز بين الملل" در دانشگاه تهران و در گفتگوي اختصاصي با خبرگزاري ایران پرس، با اشاره به استقبال ديگر كشورها از پزشكي دانشگاه تهران گفت اين دانشگاه پذيراي دانشجويان از بيش از ٢٠ كشور دنيا است.

دکتر قناعتی گفت: دستاوردهاي پزشكي ايران در زمينه پيوند قلب، كبد، كليه، ريه و در زمينه درمان سرطان بسيار چشم گير است اما در شناساندن و معرفي اين دستاوردها به دنيا به خوبي عمل نكرده ايم.

قناعتي افزود: اعتماد به پزشكان ايراني تا حدي است كه ايرانيان مقيم خارج از كشور در صورت داشتن عمل هاي انتخابي آنها را در ايران انجام مي دهند.

وي با اشاره به پيشرفت ايران در زمينه توليد صنايع وابسته به پزشكي گفت: هم اكنون دستگاه نورونويگيشن به هفت كشور دنيا از جمله آلمان صادر مي شود.

قناعتي گفت: افزايش فعاليت بين الملل و جذب دانشجو بسيار تاثيرگذار است، زيرا با حضور در ايران زبان و فرهنگ فارسي آموخته مي شود و افتخارات كشورمان در زمينه هاي اخلاقي، فرهنگ و تاريخ به دنيا ارائه داده مي شود.

دکتر محمد مقیمی رئيس دانشگاه تهران نیز در گفتگوي اختصاصي با خبرگزاري ایران پرس، با اشاره به هدف‌گذاري براي جذب بيشتر دانشجويان خارجي گفت: قرار است براي ترم آتي ميزبان ٢٠٠٠ دانشجو از كشورهاي مختلف باشيم.

محمد مقيمي از سفر امروز خود به عراق خبر داد و گفت: قرار است در اين سفر با روساي دانشگاه هاي مختلف ديدار و درباره جذب و تبادل دانشجو گفتگو كند.

وي افزود: عراق و افغانستان دو ظرفيت موجود هستند كه با معرفي كيفيت دانشگاه تهران مي توانيم از اين كشورها جذب دانشجو داشته باشيم.

مقيمي با اشاره به دستاوردهاي دوران كرونا و استفاده از آنها در زمان پسا كرونا گفت: با استفاده از ظرفيت مجازي مي توانيم در سطح منطقه اثرگذاري بيشتري داشته باشيم.

رئيس دانشگاه تهران با اشاره به اتخاذ سياست واحد گفت: از اين طريق مي توانيم در تبادل دانشجو با ديگر كشورها و كسب جايگاه بهتر در عرصه بين الملل موفق عمل كنيم./ 114