«خدیجه کریمی» تاکید کرد: "آلمان با انگیزه سیاسی برگزاری این نشست را درخواست کرده است."
مدیرکل امور بینالملل معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: "کشورهای مدعی حقوق بشر که امروز بانی برگزاری این نشست ویژه شده اند، با اعمال تحریمهای ظالمانه علیه مردم ایران، حقوق بنیادین آنان، بویژه حقوق زنان و دختران و کودکان را در ایران به صورت جدی و فاحش نقض می کنند و با اینگونه اقدامات غیرانسانی، نمیتوانند مدعی حمایت از حقوق زنان و دختران و کودکان در ایران باشند."
آلمان به عنوان یکی از اعضای اتحادیه اروپا که همراه با آمریکا رویکردی خصمانه و مداخله جویانه علیه ایران در جریان ناآرامی ها و اغتشاشات اخیر اتخاذ کرده اخیرا درخواست برگزاری نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل را به بهانه نقض حقوق بشر در ایران ارائه کرد.
این نشست روز پنجشنبه برگزار شد و طی آن کشورهای غربی حملات تبلیغاتی هماهنگی را علیه ایران صورت داده و اتهامات بی پایه زیادی را مطرح نمودند.
«آنالنا بائر بوک» وزیر خارجه آلمان در این نشست مدعی شد: "ما در بسیاری از موارد از ایران خواستهایم که اقدامات سرکوبگرانه را متوقف کند ولی پاسخ آن فقط سرکوب بیشتر و شدیدتر بوده است. برای همین پیشنهاد میکنیم یک نهاد مستقل سازمان ملل تشکیل شود و جلوی این خشونتها را بگیرد."
نماینده آمریکا نیز در نشست این شورا گفت: "همه شاهد سرکوبها در ایران هستیم. ما شجاعت زنان و دختران را تحسین میکنیم. آنها برای چیزی ایستادهاند که بنیان حقوق بشر است. شکنجه و بدرفتاریها با معترضان باید متوقف شود."
سیاست دوگانه کشورهای غربی در قبال ملت ایران
کشورهای غربی در این نشست در حالی مدعی دفاع از حقوق ملت ایران از جمله زنان ایرانی شده اند که کارنامه آنها به ویژه آمریکا سرشار از دشمنی و خصومت با ملت ایران به ویژه با اعمال شدیدترین و گسترده ترین تحریم های یکجانبه و ممانعت از رسیدن دارو و اقلام پزشکی به خصوص در دوره همه گیری ویروس کرونا به ایران است.
کریمی در این زمینه گفت: "آنانی که ادعای پرچمداری حقوق بشر میکنند، زندگی زنان و کودکان ایرانی را از طریق تحمیل و اجرای تحریمهای یکجانبه و حمایت از فعالیتهای تروریستی علیه آنان، هدف گرفته اند."
همچنین همان گونه که نماینده ایران در این نشست نیز اشاره نمود آلمان بزرگترین تدارک کننده مواد و تجهیزات لازم برای ساخت تسلیحات شیمیایی برای رژیم بعث عراق در زمان جنگ تحمیلی بود وکاربرد گسترده این تسلیحات از جانب ارتش بعثی موجب شهادت و مجروح شدن شمار زیادی از ایرانی ها در جنگ تحمیلی شد.
غربی ها در جریان اغتشاشات اخیر در ایران که با حمایت کامل آنها همراه بوده است، تلاش گسترده ای در چارچوب جنگ روانی و ادراکی برای القای این باور نادرست به راه انداخته اند که در جریان ناآرامی ها در ایران، حقوق بشر به صورت گسترده و سازمان یافته از سوی جمهوری اسلامی ایران نقض شده است.
در حالی که اصلی ترین مدعی در مورد نقض احتمالی حقوق بشر در ایران ساختارهای رسمی و حاکمیتی هستند، چرا که فراتر از سازو کارهای قانونی، نقض حقوق بشر از نگاه جمهوری اسلامی حق الناس است و رعایت آن واجب شرعی است.
حساسیت فوق العاده رهبر معظم انقلاب اسلامی به رعایت حق الناس و رسیدگی به افرادی که احیانا به هر شکل حقوقشان تضییع شده موجب گردیده که هم دستگاههای مختلف با جدیت و تعصب خاص به وظایفشان در این خصوص عمل کنند و هم دفتر ایشان با اعزام هیات های نمایندگی به استانها و شهرهای مختلف بر موضوع رعایت حق الناس نظارت کنند.
مساله دیگر اینکه سازو کارهای پیشگیری از نقض حقوق شرکت کنندگان در ناآرامی ها در دستورالعمل هایی که از سوی ستاد کل نیروهای مسلح، فراجا و شورای امنیت ملی صادر شده و مبنای اقدام نیروهای حافظ امنیت است به روشنی قابل مشاهده است.
ضمن اینکه غربی ها در تبلیغات خود در حالی بر موضوع کشته شدگان در اغتشاشات اخیر تاکید می کنند که هیچ اشاره ای به بیش از 50 شهید مدافع امنیت که در این آشوب ها توسط اغتشاشگران به شهادت رسیده اند نمی کنند. این مساله حاکی از برخورد دو گانه غربی ها با مساله حقوق بشر آنهم در چارچوب اهداف و منافع خودشان است.
نویسنده: سیدرضا میرطاهر
117