به گزارش خبرگزاری ایران پرس، یک نشریه بریتانیایی در گزارشی عنوان کرد که دومین دور قرنطینه سراسری در بریتانیا دست کم شش میلیارد پوند به اقتصاد لندن ضربه خواهد زد.
دولت انگلیس برای مقابله با موج جدید کرونا در این کشور مقررات قرنطینه را از پنجشنبه (15 آبان) دوباره به اجرا گذاشت.
محدودیتهای جدید که عمدتا شامل تعطیلی فروشگاههای غیرضروری است، به مدت چهار هفته (22 آذر) ادامه خواهد داشت.
«ریشی سوناک» وزیر اقتصاد بریتانیا پیشتر با تشریح مشکلات ناشی از بحران کرونا اعلام کرد که بازده اقتصادی این کشور به پایینترین حد در 300 سال گذشته رسیده و اوضاع در حالت اضطراری قرار دارد.
سوناک افزود: اوضاع اقتصادی بریتانیا دست کم تا سال 2022 ترمیم نخواهد شد و ممکن است برای مدت طولانی بهبود پیدا نکند.
براساس آخرین آمارها تا کنون در بریتانیا حدود یک میلیون و 575 هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند و از این تعداد 57 هزار و 31 نفر نیز فوت شده اند.
همچنین همه گیری کرونا بسیاری از مردم فرانسه را محتاج کمکهای غذایی مراکز خیریه کرده است.
به گزارش شبکه خبری «فرانس 24»، شهروندان فرانسوی که با همه گیری کرونا دچار فقر شده اند، برای گرفتن غذا به مراکز خیریه مراجعه میکنند.
در همین راستا، دیوان محاسبات فرانسه پیشتر اعلام کرد، بدهی دولت «امانوئل ماکرون» از ابتدای شیوع ویروس کرونا، از 98 درصد تولید ناخالص داخلی در ماه مارس 2020 به 120 درصد در پایان اکتبر رسیده است.
پیشبینی میشود کسری بودجه فرانسه در سال 2021 به مراتب بار بدهیهای دولت این کشور را وخیمتر کند.
دولت فرانسه از زمان جنگ جهانی دوم به بعد هرگز چنین بدهی سنگینی نداشته است.
«داوید فراژیه» مدیر بانک غذایی مونتکالم در این باره گفت: از زمان شروع بحران کرونا، تعداد مراجعه کنندگان به مراکز خیریه، 30 تا 35 درصد افزایش داشته است و حتی دانشجویان برای تامین نیازهای اولیه با مشکل روبرو هستند.
براساس آخرین آمار، فرانسه با 2 میلیون و 183هزار 660 مبتلا به ویروس کرونا و 50 هزار و 957 مورد فوتی بر اثرابتلا به این ویروس، رتبه اول در قاره اروپا و رتبه پنجم در جهان را به خود اختصاص داده است.
117
بیشتر بخوانید:
تداوم اعتراضات ضد محدودیتهای کرونایی در آلمان و انگلیس
درگیری پلیس انگلیس با معترضان به محدودیتهای کرونایی
تاثیر کرونا بر اقتصاد فرانسه/ بالاترین بدهی از جنگ جهانی دوم به بعد