«کنست» روز چهارشنبه طرح نژاد پرستانه «کشور یهود» را در شُور نخست خود با ۴۸ رأی موافق در برابر ۴۱ مخالف تصویب کرد.
این لایحه که به پیشنهاد اعضای حزب لیکود در پارلمان رژیم اشغالگر قدس (کنست) مطرح گردید، اسرائیل را «کشورِ قومیت یهود» به شمار می آورد.
همچنین، قانون مذکور در صورت تصویب نهایی ، بیت المقدس را به عنوان پایتخت این رژیم جعلی به شمار آورده و زبان عبری را به عنوان زبان رسمی آن می داند.
رژیم صهیونیستی با تصویب قانونی موسوم به «اسرائیل، دولت یهود» درصدد است که به سیاستهای نژاد پرستانه اش رسمیت بدهد و زمینه را برای قبولاندن آن به جامعه جهانی فراهم کند.
رژیم صهیونیستی اهداف مختلفی را از تحرکاتش جهت قبولاندن خود به جامعه جهانی به عنوان دولت یهودی دنبال می کند. اخراج کامل فلسطینی های ساکن مناطق اشغالی شال 1948 که حدود یک و نیم میلیون نفر هستند از اهداف اصلی دور جدید تحرکات سلطه جویانه رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین محسوب می شود.
اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان نشان می دهد که عملا فلسطینیان در هیچ کجای سرزمین اشغالی فلسطین از جنایات و سیاست نژادپرستانه این رژیم در امان نیستند. در این زمینه فلسطینی های ساکن در مناطق اشغالی سال 1948 که پس از اشغالگری رژیم صهیونیستی حاضر به ترک خانه و کاشانه شان نشدند و این رژیم از آنان تحت عنوان اعراب اسرائیلی نام می برد نیز همچنان در معرض سیاستهای ویرانگرانه و نژادپرستانه رژیم صهیونیستی قرار دارند.
هدف از تشکیل «دولت یهود»،اخراج فلسطینیان از سرزمین فلسطین است
هدف اصلی رژیم صهیونیستی از مطرح کردن طرح به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی به عنوان یک دولت یهودی فراهم آوردن شرایط برای اخراج تمامی فلسطینیان از سرزمین فلسطین و ممانعت از تشکیل کشور فلسطینی است . رژیم صهیونیستی به انحاء مختلف درصدد کوچاندن اجباری فلسطینی ها بوده است و طرحهای گسترده این رژیم در خصوص اخراج فلسطینیان از موطنشان و نیز اعمال سیاستهای شدید تبعیض نژادی علیه فلسطینیان از جمله این اقدامات بوده است.
فلسطینی های ساکن مناطق اشغالی سال 1948 اساسا از هیچ حقوقی در جامعه صهیونیستی برخوردار نیستند و همواره در معرض آواره شدن از خانه و کاشانه شان قرار داشته اند. رژیم صهیونیستی که ماهیتی نژاد پرستانه داشته است همواره سیاست پاکسازی نژادی گسترده در مناطق اشغالی فلسطین بویژه مناطق اشغالی سال 1948 را در دستور کار خود داشته است که نتیجه آن کاهش شدید جمعیت فلسطینیان در این بخش از سرزمین مادریشان بوده است.
دور جدید توسعه طلبی های اسرائیل نشان می دهد که هرگونه عقب نشینی فلسطینی ها در برابر این رژیم سلطه جو نتیجه ای جز تشدید سیاستهای توسعه طلبانه اش در مناطق فلسطینی ندارد . در چنین شرایطی جنبش حماس بار دیگر تاکید کرده است : «اگر 99 درصد از کل فلسطین آزاد شود از یک درصد باقی مانده نیز هرگز دست نخواهیم کشید و اسرائیل را در همان یک درصد نیز به رسمیت نخواهیم شناخت.»
این در شرایطی است که تعلل جامعه جهانی نیز در برخورد با رژیم نژاد پرست صهیونیستی موجب تثبیت نوع دیگری از نژادپرستی در عرصه بین المللی می شود. تبعات چنین وضعیتی با توجه به تبعات مخربانه ای که صهیونیسم دارد به مراتب خطرناکتر از مخاطرات سایر گونه های نژاد پرستانه نظیر آپارتاید ، فاشیسم و نازیسم برای جامعه بین المللی خواهد بود. 114/110
بیشتر بخوانید:
سرکوب تظاهرات مسیحیان در قدس اشغالی توسط نظامیان رژیم صهیونیستی
موافقت اولیه پارلمان رژیم صهیونیستی با ممنوعیت پخش اذان در مساجد قدس/ تحلیل
تلاش رژیم صهیونیستی برای تغییر اسامی اماکن تاریخی قدس