شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد امروز پنج شنبه قطعنامه ضدایرانی درباره آنچه وضعیت حقوق بشر در ایران خوانده شده، به تصویب رساند.
این قطعنامه با 25 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 15 رأی ممتنع به تصویب رسید.
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو نشستی را با هدف محکوم کردن وضعیت حقوق بشری ایران در حمایت از اغتشاشات اخیر برگزار کرد که بهرغم آنکه بسیاری کشورهای غربی در استانداردهایی دوگانه، از سیاستهای حقوق بشری ایران انتقاد کردند، اما برخی کشورها این شورا را به پیشبرد "معیارهای دوگانه" متهم کردند.
آنالنا بائربوک وزیر خارجه آلمان در سخنرانی خود در این نشست، در همنوایی با کشورهای غربی نسبت به وضیعت حقوق بشر در ایران ابراز نگرانی کرد.
به گزارش خبرگزاری ایران پرس، فروزنده ودیعتی در نشست ویژه شورای حقوق بشر در ژنو خطاب به وزیر خارجه آلمان گفت: همان زنان و دختران ایرانی که این روزها برای شما مهمتر از مردم خودتان شدهاند، همچنان شاهد درد و رنج عزیزان خود هستند که قربانی سلاحهای شیمیایی شما و تحریمهای یکجانبه و تروریسم بوده اند.
ودیعتی تاکید کرد: به دلیل سابقه وحشتناک حقوق بشر، از زمان جنگ جهانی دوم، آلمان صلاحیت صحبت در مورد حقوق زنان و دختران ایرانی را ندارد.
این دیپلمات ارشد ایرانی درخصوص قطعنامه ضد ایرانی ارائه شده از سوی آلمان به این نشست نیز گفت: ایران قطعنامه این نشست را که مبتنی بر فریب و دروغ است، قویاً رد می کند و آن را یک حرکت سیاسی می داند که مصداق صریح تلاش برای سوءاستفاده از شورای حقوق بشر به عنوان ابزاری برای دستیابی به اهداف کوته بینانه توسط برخی از مدعیان حقوق بشر است.
وی افزود: ایران معتقد است که این قطعنامه ماهیت کاملاً جانبدارانه دارد و منعکس کننده واقعیت های ایران نیست.
فروزنده ودیعتی افزود: ایران ضمن رد ادعاها مبنی بر اینکه شورشهای اخیر ماهیت جنسیتی و زنانه دارند، پس از فوت خانم مهسا امینی، سیاستی پاسخگو و مسوولانه از جمله با ایجاد چندین مکانیسم تحقیقاتی و بازکردن پرونده قضایی را در پیش گرفت.
وی با اشاره به نقش کشورهای غربی در اغتشاشات، گفت: تجمعات مسالمت آمیز در ایران به دلیل کارزار گسترده رژیم آلمان، آمریکا، انگلیس و فرانسه علیه مردم ایران، به شورش تبدیل شد.
ودیعتی در خصوص رویکرد ایران در برخورد با اغتشاشات گفت: با وجود حجم خشونت ها و اغتشاشات، جمهوری اسلامی ایران سیاست عدم استفاده از نیروی کشنده را برای مقابله با شورش ها و تجمعات غیرقانونی برای حفاظت از جان شهروندان و جلوگیری از تلفات در پیش گرفته است.
در همین حال؛ خدیجه کریمی، مدیر کل امور بینالملل معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری ایران در ابتدای این نشست، استفاده سیاسی از حقوق بشر توسط کشورهای غربی را شرمآور توصیف و تصریح کرد: حرکت با انگیزه سیاسی آلمان در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران، توطئه سازمان یافته برای اغراض پنهان است.
خدیجه کریمی افزود: در حالی که به دلیل اعمال تحریم های یکجانبه توسط رژیم آمریکا و اجرای تحریمهای ظالمانه توسط کشورهای اروپایی به ویژه آلمان، بریتانیا و فرانسه، حقوق مردم ایران به طور گسترده توسط به اصطلاح قهرمانان حقوق بشر نقض شده است، ابراز نگرانی از وضعیت حقوق بشر در ایران و برگزاری جلسه ویژه فریبنده و کلاهبرداری است.125