دبیر چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت، این جشنواره را قدیمی ترین جشنواره انقلاب اسلامی دانست که به فیلم سازان پس از جنگ تحمیلی فرصت ارائه آثارشان را می دهد.

محمد خزاعی، دبیر چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت روز یکشنبه هدف از طراحی و برگزاری جشنواره فیلم مقاومت را کمک به شناسایی استعدادها و همچنین محلی برای معرفی و ارائه آثار فیلم سازان پس از پایان جنگ تحمیلی دانست.

وی با اشاره به اینکه تحولات منطقه ای سبب تغییر رویکرد جشنواره بین المللی در طول سالهای اخیر شده است افزود، امروز ما در حوزه بین الملل حضور بسیار جدی و پررنگی داریم.

خزاعی با تاکید بر حضور بیست کشور میهمان و نمایش بیش از 60 فیلم در این جشنواره گفت که امروز جشنواره بین المللی فیلم مقاومت به پایگاهی برای فیلم سازان ضد صهیونیستی تبدیل شده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه ما به دنبال فیلم سازان معتبر دنیا نیستیم بلکه در پی فیلم سازان هم سو با سیاستهای خود هستیم گفت که امروز این جشنواره تنها یک جشنواره فیلم نیست بلکه یک جریان فرهنگی است که به بررسی تحولات مهم منطقه ای می پردازد.

 دبیرجشنواره بین المللی فیلم مقاومت ابراز امیدواری کرد، این جشنواره در سالهای آتی تکاپوی بیشتری پیدا کند و اهداف و برنامه های آن به طور جدی دنبال شود.

خزاعی در پایان در پاسخ به سوال خبرنگار ایران پرس درباره نقش اصحاب رسانه در ترویج فرهنگ مقاومت با اشاره به خفقان رسانه ای حاکم بر دنیا گفت، صداهای مخالف هیچ گاه شنیده نمی شود، چرا که سرمایه گذاران آنها اغلب جریانات ضد سلطه و ضد صهیونیستی هستند.

بنابراین هر کشوری که بتواند در حوزه رسانه و فرهنگ قوی تر باشد بتواند در آینده از قدرت بیشتری برخوردار شود، چرا که جنگ آینده ما جنگ نظامی نخواهد بود.

خزاعی تاکید کرد، جنگ آینده ما در کشورها جنگ فرهنگ و جنگ رسانه است و رسانه هایی موفق خواهند بود که بتوانند فرهنگ آن کشور را حفظ کنند.

وی ابراز امیدواری کرد که به زودی و در سالهای نه چندان دور شاهد تحولات و تغییرات فرهنگی و رسانه های در کشورهای اسلامی باشیم.