سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تاکید کرد، ملت فلسطین هرگز اجازه اجرای طرح آمریکایی معامله قرن را نمی دهد و به هیچ وجه تصمیم نشست بحرین را که قرار است 25 و 26 ماه جاری در منامه برگزار شود، قبول ندارد.

به گزارش ایران پرس، «حازم قاسم» امروز دوشنبه گفت: ملت فلسطین نه تنها حاضر نیست در مقابل تمام ثروت دنیا حقوق خود را بفروشد بلکه برای آزادی بازگشت به فلسطین و مقدسات خود جانش را هم خواهد داد.

حازم قاسم گفت: دولت آمریکا با طرح های خود ملت و آرمان فلسطین را هدف قرار داده است و در جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین شریک است.

سخنگوی حماس تصریح کرد: ملت فلسطین هر کجا که باشد، در محکومیت نشست بحرین تظاهرات کرده و روز 25 ژوئن جاری نیز فلسطین شاهد اعتصاب سراسری خواهد بود.

سخنگوی حماس خاطر نشان کرد: مخالفت قاطع فلسطینیان در هر مکانی با نشست بحرین و معامله قرن بیانگر پایبندی این ملت به حقوق خود و ادامه مبارزه برای بازپس گیری سرزمین خود است و این یعنی شکست عملی و حقیقی معامله قرن.

«حسام بدران» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین هم تاکید کرد، سرنوشت نتایج کنفرانس منامه و یا تلاش‌ها برای تحمیل راه حل‌هایی بر مردم فلسطینی محکوم به شکست است.

«حسام بدران» تصریح کرد، نتایج کنفرانس بحرین که در چارچوب نقشه آمریکا برای نابودی آرمان ملت فلسطین برگزار می‌شود، تنها روی کاغذ باقی خواهد ماند، چون ملت فلسطین پس از ۱۰۰ سال مقاومت و مبارزه برای آزاد سازی سرزمین خود، هیچ گاه با وعده های توخالی از وطن و حقوق خود چشم پوشی نخواهد کرد.

عضو ارشد حماس با قدردانی از مواضع کشور‌هایی که کنفرانس بحرین را تحریم کردند، آن را بیان کننده موضع اصیل عربی و انسانی در حمایت از حقوق فلسطینی‌ها در حفظ اراضی و مقدسات آنان و بازگشت آوارگان دانست.

حسام بدران در ادامه خواستار آغاز اجرای طرح جامع ملی تحت عنوان حمایت از حقوق و مقابله با سیاست تحریم‌های مالی و اقتصادی و تدوین برنامه ملی به عنوان بخشی از طرح دفاع از اصول فلسطینی‌ها شد. 

دولت آمریکا در نظر دارد در اولین گام اجرای معامله قرن، کنفرانس اقتصادی را طی روزهای 25 و 26 ماه جاری در بحرین برگزار کند. «جرد کوشنر» داماد و مشاور ترامپ گفت: قرار است در این کنفرانس 50 میلیارد دلار در برخی کشورهای عربی از جمله 28 میلیارد دلار در اراضی اشغالی فلسطین سرمایه گذاری شود.

بر اساس طرح آمریکایی "معامله قرن"، قدس شریف به رژیم صهیونیستی واگذار می‌شود؛ آوارگان فلسطینی در دیگر کشورها، حق بازگشت نخواهند داشت و فلسطین تنها مالکیت اراضی باقی مانده کرانه باختری رود اردن و باریکه غزه را خواهد داشت. 

113/118

بیشتربخوانید:

روحانیون لبنانی و فلسطینی طرح "معامله قرن" را تحریم کردند

الوفاق بحرین: ملت های منطقه با طرح آمریکایی - صهیونیستی "معامله قرن" مقابله کنند

رونمایی از طرح 50 میلیارد دلاری مربوط به معامله قرن/تحلیل