نخست‎وزیر عراق و رئیس منطقه کردستان این کشور همزمان با عملیات آزادسازی غرب موصل از اشغال گروه تروریستی داعش دیدار و گفت وگو کردند.  

به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری فارس؛ دفتر نخست وزیری عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: «حیدر العبادی» نخست وزیر و «مسعود بارزانی» رئیس منطقه کردستان عراق عصر سه‌شنبه در اربیل دیدار و بر افزایش همکاری و هماهنگی‎ها برای مبارزه با تروریسم تاکید کردند.

دفتر نخست وزیری عراق در این بیانیه تصریح کرد: «حیدر العبادی» و «مسعود بارزانی» بر وحدت گفتمان سیاسی و تقویت همکاری بین اربیل و بغداد تاکید کردند.

پیش از این، نخست وزیر عراق در پی آزادسازی مجتمع ساختمان‌های دولتی عراق در غرب موصل صبح روز سه شنبه به موصل رفت و پس از آن راهی اربیل شد.

پیش از این، رئیس منطقه کردستان عراق در سپتامبر 2016 در صدر هیأتی به بغداد پایتخت عراق سفر کرد و با « فؤاد معصوم » رئیس جمهوری و « حیدر العبادی»  نخست وزیر عراق دیدار و دربارۀ مسائلی همچون روابط بغداد و اربیل ، آزادسازی موصل و مساله نفت گفت وگو کرد.

مقامات عراقی بارها ادامه گفت وگوها بین اربیل و بغداد را با هدف حل کامل اختلافات دو طرف خواستار شدند.118

بیشتر بخوانید:

حیدر العبادی: کردستان از عراق جدا نمی‌شود

اعلام آمادگی منطقه کردستان عراق برای مذاکره با دولت مرکزی