فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه مناطق دریایی کشور از امنیت کامل برخوردار است؛ گفت: برای تامین امنیت دریاهای آزاد به حضور هیچ عنصر بیگانه ای نیاز نیست.

به گزارش ایران پرس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی؛ امیر دریادار حسین خانزادی روز شنبه در سیزدهمین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی (­ICOPMAS ۲۰۱۸­) در هتل المپیک تهران گفت: تا پایان هفته جاری یک زیردریایی در کلاس سبک، ناوشکن تمام ایرانی «سهند» و زیردریایی تمام ایرانی «فاتح» در کلاس متوسط به ناوگان دریایی کشور الحاق خواهد شد.

امیر خانزادی با اشاره به موقعیت جغرافیای ایران در مجاورت قلب زمین و مرکز جهان تاکید کرد: خیزش دریایی ایران با استفاده از همه ­­ظرفیت ها شروع شده و دنیا باید این احیای تمدنی را به عنوان بخش جدایی ناپذیر در توسعه بین الملل بپذیرد.

دریادار خانزادی­ افزود: با آغاز دفاع مقدس در حالی که بسیاری از تجهیزات دریایی کشورمان عاریه ای بود، اما توانستیم بیش از ۱۰ هزار کشتی تجاری و نفتکش را به خوبی محافظت ­کنیم؛ آن زمان چرخه اقتصادی کشور به چند بندر از جمله آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) محدود بود.

وی گفت: امروز نیروی دریایی کشورمان به نیروی دریایی آبهای آزاد و اقیانوسی تبدیل شده و ارتقا یافته است، همچنین در ۱۰ سال گذشته در منطقه اقیانوس هند با اعزام ۵۷ ناو گروه حمایت خوبی را در برابر دزدان دریایی به نمایش گذاشتیم.

به گفته خانزادی، امروزه نیروی دریایی ایران از یک مجموعه درون سرزمینی به «نیروی دریایی آب های آزاد و یا آب های عمیق» تبدیل شده است.

تحریم‌ها برای نیروی دریایی ارتش کشور یک شوخی است

امیر دریادار خانزادی با بیان اینکه ­تحریم‌ها برای نیروی دریایی ارتش کشور یک شوخی است، افزود: ساخت و شناور سازی شناور جماران مظهر قدرت دریایی ایران است و در آینده نزدیک شاهد الحاق سازه های جدید دریایی خواهیم بود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در ادامه از ساخت و الحاق ناوشکن تمام ایرانی و زیردریایی جدید­ خبر داد که سبب شوکه کردن استکبار جهانی خواهد شد.

خانزادی با اشاره به ضرورت توسعه سواحل اقیانوسی مکران، از ساخت بزرگ ترین بندر نیروی دریایی ارتش در جاسک خبر داد و گفت: این امر ظرفیت های جدیدی را برای کشور فراهم می کند.

وی اضافه کرد:­­ مناطق دریایی کشور از امنیت کامل برخوردار است و برای دریاهای آزاد نیز به حضور هیچ عنصر بیگانه ای نیاز نیست.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: در سال های گذشته بزرگ‌ترین بندر اقیانوسی نیروی دریایی را در منطقه جاسک برپا کردیم و تا اوایل سال آینده، شاهد یک سر پل مهم در کنار بندر کنارک خواهیم بود که ظرفیت بسیار بزرگی برای ما ایجاد خواهد کرد.

در همایش سه روزه بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی (­ICOPMAS ۲۰۱۸­) که با حضور کارشناسان و متخصصان از 40 کشور برگزار می شود؛ 80 مقاله به صورت شفاهی و 71 مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران با دارا بودن پنج هزار و هشتصد کیلومتر نوار ساحلی در شمال و جنوب کشور، از ظرفیت بسیار خوبی در این بخش برخوردار است.

135/110

بیشتر بخوانید:

دریادار خانزادی: نیروی دریایی ارتش آماده مقابله با هر تهدیدی است+ ویدئو

دریادار خانزادی: قدرت‌های خارجی ناامنی کنترل شده‌ای را در منطقه ایجاد کرده‌اند