به گزارش پارستودی؛ «علی شمخانی» در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما؛ افزود: بازگشت امنیت به سوریه و عراق، زنگ خطر پایان یافتن امنیت طلایی برای این رژیم و تبدیل شدن مجدد موضوع فلسطین به مسأله اول جهان اسلام است.
دبیر شورایعالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: امروز گروههای مقاومت و افکار عمومی در جهان اسلام بیش از هر زمان دیگری متوجه این واقعیت شدهاند که از طریق مذاکره با آمریکا و عقبنشینی در برابر خواست رژیم صهیونیستی نمیتوان باعث کاهش عطش جنونآمیز این رژیم برای توسعهطلبی و تجاوز شد.
انزوای سیاسی آمریکا
شمخانی، بایکوت مطلق آمریکا در جلسه اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد را رخدادی کمسابقه و تحقیرآمیز برای آمریکا عنوان کرد و گفت: پیشنویس پیشنهادی آمریکا که طی آن گروه حماس به عنوان عامل ایجاد وقایع جاری در سرزمینهای اشغالی معرفی و محکوم شده بود، حتی نتوانست یک رای مثبت اعضای شورای امنیت را جلب کند.
شمخانی خاطرنشان کرد: فاصله گرفتن شرکای سنتی آمریکا از این کشور مؤید این واقعیت است که ترامپ با اتخاذ سیاستهای نابخردانه به طرز بیسابقهای آمریکا را دچار انزوای سیاسی کرده است.
دبیر شورایعالی امنیت ملی در واکنش به برخی شایعهسازیها درخصوص ملاقات نمایندگان ایران و رژیم صهیونیستی در یکی از کشورهای منطقه هم اظهار کرد: تولید و انتشار شایعات بیاساسی از این دست که در حال ازدیاد نیز هست، تلاشی نافرجام به منظور مشروعیتسازی برای رژیم صهیونیستی و تضعیف اراده جریان مقاومت در مقابله با اسرائیل است.
شمخانی افزود: مسلمان معتقد که همواره خود را در محضر خداوند میبیند، هیچ گاه حاضر نمیشود با صهیونیستها که مظهر ناپاکی و شر مطلق هستند همنشینی و گفت وگو کند.
دبیر شورایعالی امنیت ملی همچنین با افتخارآمیز توصیف کردن اقدام متقابل ارتش سوریه در پاسخ به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به پایگاه تیفور گفت: اقتدار و توانمندی محور مقاومت ضمن ایجاد سطح جدیدی از موازنه قدرت در منطقه، رژیم صهیونیستی را متوجه هزینه بر بودن اقدامات تجاوزکارانه کرده است.
گفتنی است، عصر روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی کویت که خواستار رسیدگی به جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی شده بود، با وجود 11 رای موافق با وتوی آمریکا از دستور کار شورای امنیت خارج شد.
«ریاض منصور» نماینده فلسطین نیز به وتوی آمریکا واکنش نشان داد و گفت: شورای امنیت مسئولیتهای خود را در قبال جامعه جهانی بپذیرد و باعث تاسف است که شورای امنیت به دلیل رای منفی و جانبدارانه یکی از اعضا، به صورت مستمر در قبال بحران فلسطین ناتوان است.
از طرف دیگر قطعنامه پیشنهادی آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی و در محکومیت گروههای مقاومت فلسطین در شورای امنیت سازمان ملل با مخالفت سه کشور کویت، روسیه و بولیوی و 11 رای ممتنع رد شد.
116/120
بیشتر بخوانید:
شمخانی: حمایت ایران از فلسطین اصولی، اعتقادی و تکلیف دینی است
صفبندی اعضای شورای امنیت در برابر وتوی امریکایی/ تحلیل و ویدئو
شورای امنیت قطعنامه آمریکا درباره غزه را رد کرد+ ویدئو