فیصل مقداد وزیر خارجه سوریه ضمن قدردانی از حمایتهای تهران از دمشق، گفت: دو کشور قصد دارند برای مقابله با تحریم های غرب، روابط اقتصادی خود را گسترش دهند.

جمهوری اسلامی ایران با سوریه همکاری راهبردی دارد و حمایت تهران از دولت قانونی این کشور در طول بحران سوریه و کمک به دولت اسد در فرایند مبارزه با گروه‌های مختلف تروریستی موید این امر است.

روابط بین سوریه و ایران بعد از شکست داعش، اکنون گسترده و متنوع شده است و چشم انداز‌های روشنی  برای توسعه این روابط در همه زمینه‌ها وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، فیصل مقداد شامگاه شنبه در نشست خبری مشترک با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران با اشاره به سفر وی به دمشق افزود: این دیدارها در شرایطی انجام می شود که منطقه با تحولات مداوم روبرو است و کشورها با چالش هایی از سوی کشورهای غربی و آمریکا و رژیم صهیونیستی مواجه هستند.

وی اضافه کرد: در این دیدار راه های توسعه روابط اقتصادی، تجاری و تقویت همکاری ها را در همه زمینه ها و به منظور مقابله با اقدامات و تحریم های یکجانبه و غیرقانونی غربی ها بررسی کردیم.

المقداد افزود: هماهنگی ما با جمهوری اسلامی ایران درباره همه موضوعات منطقه ای و بین المللی، نشان دهنده پایبندی ایران به حفظ یکپارچگی سوریه است.

وی بیان کرد: دمشق و تهران بار دیگر بر ایستادگی و حمایت از ملت فلسطین تاکید و جنایت های اشغالگران صهیونیست و حامیان آن را محکوم می کنند.

المقداد گفت: سوریه شهدا و تجاوز و دست اندازی دشمن به خاک خود را فراموش نمی کند و به تجاوزهای رژیم صهیونیستی پاسخ خواهد داد.

وی همچنین درباره مذاکره مسئولان سوریه و ترکیه نیز گفت: دیدار روسای جمهوری سوریه و ترکیه به حل و فصل مسائل اختلافی بستگی دارد.

المقداد افزود: برای انجام دیدارها در سطوح عالی با مسئولان ترکیه ابتدا باید فضای مناسب فراهم شود.

وی بیان کرد: بدون پایان یافتن اشغالگری نمی توان از بازگشت روابط با ترکیه به حالت طبیعی سخن گفت و هر دیداری با طرف مقابل باید براساس احترام به حاکمیت ملی و یکپارچگی سرزمینی سوریه و پایان اشغالگری و توقف حمایت از تروریسم باشد.125