به گزارش روز چهارشنبه ایران پرس به نقل از شبکه العالم، خانواده های عراقی ساکن موصل برای نجات خود از جهنمی که داعش در این مناطق برای آنها ایجاد کرده است، به نیروهای امنیتی عراق پناه می برند. این در شرایطی است که پلیس فدرال عراق نیز به عملیات تخلیه غیرنظامیان از این مناطق و فراهم کردن پناهگاه های امن برای اسکان آنها، ادامه می دهد.
هر یک از خانواده های نجات یافته از چنگال داعش در موصل، داستانی تراژدی از وضعیت خود را روایت می کنند اما یکی از دردناک ترین این روایات مربوط به خانواده ای است که همه شش عضو آن که زن هستند، معلول بوده و بدون استفاده از ویلچر قادر به راه رفتن نیستند.
اعضای این خانواده موصلی با کمک نیروهای ارتش و بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) از آتش جنگ در موصل نجات یافتند.
این خانواده موصلی نمونه ای از خانواده هایی هستند که در شرایط جنگی موصل گرفتار شده اند.
بیماری و داعش، هر دو تهدیدی خطرناک برای این خانواده ها هستند و رسیدن به نیروهای امنیتی عراق، امید همه این خانواده هاست.
به گفته منابع آگاه، در حال حاضر حدود 400 هزار نفر در منطقه قدیمی موصل در محاصره هستند و از آغاز عملیات در ماه اکتبر بیش از 300 هزار نفر متواری شده اند.
موصل دومین شهر بزرگ عراق که اکثر جمعیت آن اهل تسنن هستند، تابستان 2014 به اشغال داعش درآمد.
نیروهای عراقی درعملیات آزادسازی موصل که اکتبر 2016 شروع شد، موفق به آزادسازی بخش شرقی این شهر شدند و پس از آن در 19 فوریه گذشته، عملیات نیروهای عراقی برای آزادسازی غرب موصل آغاز شد. 125/110
بیشتر بخوانید:
داعش در موصل سلاح شیمیایی استفاده کرده است
بخش های مهم از غرب موصل آزاد شد / داعش عناصر خود را به ضرب گلوله کشت