به گزارش ایران پرس، «سعید نمکی» در هفتمین نشست منطقهای "مجمع جهانی سلامت" در جزیره کیش افزود: این مجمع با 10 سال سابقه اکنون یک کانون مطرح در سطح بینالملل برای طرح تجربیات و ایدههای نو در حوزه سلامت است.
وی اظهار داشت: نظام سلامت جمهوری اسلامی در چهار دهه گذشته اصلاحاتی را تجربه کرده است و در این مسیر با موفقیت ها و چالش های بسیاری رو به رو شده است.
وزیر بهداشت تصریح کرد: مهمترین اصلاح انجام شده تاسیس شبکه بهداشت و درمان در سال 1985 با اولویت گذاری پیشگیری بر درمان، روستا بر شهر، و با هدف کاهش نابرابری و گسترش پوشش و دسترسی به خدمات بهداشتی بویژه در مناطق محروم بود.
سعید نمکی در ادامه خاطر نشان کرد: با بهره گیری از نقش پارک های علم و فناوری و مراکز رشد، روند رو به رشدی در تحقیقات پزشکی، بالینی و زیست فناوری طی شده و بیش از یک هزار 200 شرکت دانش بنیان در بازار سلامت ایران و منطقه فعال هستند، به گونه ای که بیش از 96 درصد از نیازهای دارویی کشور در داخل تولید میشود.
وزیر بهداشت در پایان از همه اندیشمندان و سیاستگزاران سلامت دعوت کرد تا با بسیج امکانات و استفاده از همه ظرفیتهای ممکن، در مقابل متجاوزین به سلامت مردم ایستادگی کنند تا هیچ فردی بخاطر اعمال تحریم ظالمانه از دسترسی به خدمات سلامت محروم نماند، هیچ واحد ارائه خدمات چه در یمن، لیبی و یا کنگو مورد تهاجم وحشیانه قرار نگیرد و هیچگاه ارائه دهندگان خدمات تحت یورش و آسیب قرار نگیرند.
هفتمین نشست منطقهای مجمع جهانی سلامت
هفتمین نشست منطقهای مجمع جهانی سلامت، برای نخستین بار در منطقه غرب آسیا با میزبانی مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و سازمان منطقه آزاد کیش در این جزیره در حال برگزاری است.
در این نشست 2 روزه، 181 سخنرانی از سوی وزیران، مسئولان، اساتید علمی ایران و 40 کشور دنیا در قالب چهارplanery (نشست جامع) و 30 پنل، در پنج گروه شش تایی انجام می شود.
سلامت در جهان درحال گذار، توسعه پایدار سلامت، بیماریهای غیرواگیر و سلامت روان، سلامت در شرایط نا ایمن و بحرانی و بهداشت محیط و آموزش سلامت و نقش فناوری در سلامت، 6 محور اصلی این برنامه است.
133/116
بیشتر بخوانید:
وزیر بهداشت: نظام بهداشتی و درمانی ایران الگوی پیشرفته برای کشورهای شرق مدیترانه است
جهانگیری: ایران برای دفاع از امنیت ملی خود از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد