اداره اطلاعات نظامی عراق از کشته شدن سه سرکرده برجسته گروه تروریستی داعش در موصل در شمال عراق خبر داد.

به گزارش ایران پرس به نقل از پایگاه خبری العربی الجدید، اداره اطلاعات نظامی وابسته به وزارت دفاع عراق امروز (جمعه) در بیانیه ای اعلام کرد، در حمله هوایی جنگنده های نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا به محله تموز در غرب موصل ، سه سرکرده برجسته گروه تروریستی داعش کشته شدند.

در این بیانیه آمده است، در این حمله «ابو عائشه» تاجیکی الاصل که از مهمترین کارشناسان  داعش در بمب گذاری خودرو به شمار می رفت و مبتکر حمل موشک با بالگرد بود به همراه «وزیراوف» روسی الاصل معروف به ابو محمد روسی که مهندس هواپیما بود و ابو عمرو الفرنسی تونسی الاصل که کارشناس موتور و از مدیران شرکت خودروسازی مرسدس بود کشته شدند.

دولتی عراق، 17 اکتبر گذشته عملیات آزادسازی موصل را آغاز کرد.

نیروهای عراقی بعد از آزادسازی بخش شرقی موصل، 19 فوریه حملات خود را برای بازپس گیری غرب موصل آغاز کردند.126/112

بیشتر بخوانید:

درگیری شدید برای آزاد سازی غرب موصل / ویدئو

آوارگی 26 هزار نفر از غرب موصل

آخرین تحولات موصل/ خطوط امدادی داعش در غرب موصل قطع شد

 

 

 

محله ژوئیه یا هفدهم ژوئیه از مناطق تحت کنترل گروه تروریستی داعش در شمال غربی موصل است که نیروهای ارتش عراق از چند روز پیش در صدد بازپس گیری این محله است.