تهران- ایران پرس: آیین رونمایی ازسردیس پنج برگزیده چهارمین دوره جایزه مصطفی (ص) جایزه‌ای که از آن به عنوان نوبل اسلامی یاد می‌شود امروز شنبه ۲۶ آذر ماه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، به منظور ارج نهادن به زحمات و تلاش‌های دانشمندان در عرصه بین الملل در حوزه های مختلف علوم و فناوری با همکاری دفتر منطقه ای یونسکو، بنیاد ملی نخبگان و فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران سردیس ۵ برگزیده چهارمین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) پروفسور زاهد حسن از بنگلادش، کامران وفا از ایران، محمد اقبال چودری از پاکستان، محمد سائغ از لبنان، و یحیی تیعلاتی از مراکش در بوستان دانشمندان نصب شد.

در این مراسم «گوسال اعظم سارکر»، سفیر بنگلادش در تهران و «مهدی صفاری نیا»، رییس پارک فناوری پردیس حضور داشتند.

 

مهدی صفاری نیا در این مراسم گفت: بنیاد فناوری مصطفی ماموریت هم افزایی و ارتقای ظرفیت فعالین علم و فناوری و نوآوری جهان اسلام را به منظور نقش آفرینی موثر در تحقق تمدن نوین اسلامی دنبال می‌کند.

به گفته صفاری نیا، بنیاد علم و فناوری مصطفی با چشم انداز گسترش صلح، امنیت و رفاه بشریت فعالیت خود را آغاز کرده و رسالت خود را توسعه علم و فناوری در جهان اسلام قرار داده است. بر همین اساس، این بنیاد شخصیت‌های برجسته علم و فناوری را که مرزهای دانش را به منظور ارتقاء رفاه عمومی گسترش داده و نقشی ارزنده در جامعه ایفا می‌نماید با اعطای جایزه بین المللی مصطفی به عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری در علم و فناوری در صحنه بین الملل مورد تقدیر و تجلیل قرار می دهد.

وی افزود نمادسازی از دانشمندان برجسته جهان اسلام امر مهمی است که در الگوسازی از مفاخر علم و فناوری در سطح جامعه تاثیر بسزایی دارد. ساخت سردیس از برگزیدگان جایزه مصطفی در راستای نمادسازی از آنها در معابر شهری از نخستین دوره اعطای این جایزه در دستور کار قرار گرفت که امروز در بوستان دانشمندان پارک فناوری پردیس شاهد رونمایی از سردیس ۵ برگزیده دوره چهارم جایزه مصطفی بودیم. 

به گفته مهدی صفاری نیا تاکنون سردیس 21 شخصیت برجسته علمی از ۹ کشور جهان در پارک فناوری پردیس نصب شده و امید است این امر تداوم یابد.

پارک فناوری پردیس از سال ۱۳۸۶ طرح نصب سردیس شخصیت های برتر علمی و فناوری را در بوستان دانشمندان این پارک در فضایی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع در دستور کار قرار داده است. / 114