به گزارش خبرگزاری ایران پرس، امیر سرتیپ نوذر نعمتی، جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه برگزاری این رزمایش در مصاحبه اختصاصی با ایران پرس اظهار کرد: در این رزمایش، انواع یگانهای زرهی، مکانیزه هجومی، واکنش سریع، هوانیروز، پهپاد و جنگال و همچنین یگان های توپخانهای کششی و خودکشی از نیروی زمینی ارتش شرکت کردند که با توجه به طراحی صحنه عملیات نقش هر کدام از این تجهیزات و رستهها، ویژه و منحصر به فرد بود.
وی تصریح کرد: در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش، بنابر سناریویی که از پیش تعیین کرده بودیم، ادوات مکانیزه و زرهی را وارد عملیات کردیم و به دلیل نیاز به پشتیبانی آتش، یگانهای توپخانه با کالیبرهای مختلف در این رزمایش شرکت کردند. همچنین با توجه به فاصله ای که با یگانهای حمله ور در نقش دشمن داشتیم و عمقی که از قبل پیش بینی شده بود، نیاز بود از فاصله دور دشمن را مورد هدف قرار دهیم، بر همین اساس از پهپادها و موشکهای خود در این خصوص استفاده کردیم و جهت پشتیبانی از یگانهای تکاور نیز بالگردهای هوانیروز وارد کار شدند.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با تاکید بر اینکه همه ۲۸ رسته نیروی زمینی از جمله رستههای ارتباطات و مخابرات و فاوا در رزمایش امسال مکمل یگانهای رزمی عمل کردند، به عملیاتی شدن تعدادی از تجهیزات این نیرو اشاره کرد و گفت: در رزمایش امسال نفربرهای نوسازی شده و ارتقا یافته مورد استفاده قرار گرفت. همچنین برای نخستین بار در سطح عملیاتی در جریان برگزاری رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش از گلوله های هوشمند توپخانه استفاده کردیم.
امیر سرتیپ نوذر نعمتی افزود: عملیاتی شدن پهپاد دوربرد تهاجمی و انتحاری «آرش» از جمله اتفاقاتی است که در جریان برگزاری رزمایش مشترک امسال انجام شد.
116
بیشتر بخوانید:
تصاویر اختصاصی ایران پرس از روز دوم رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش
اهمیت و پیامهای رزمایش ذوالفقار 1400
تبیین اهداف رزمایش ذوالفقار 1400 در مصاحبه اختصاصی دریادار شهرام ایرانی با ایران پرس