آمریکا یک کاروان نظامی برای تقویت مواضع تحت اشغال خود در مناطق نفتی سوریه، وارد استان الحسکه کرد.

به گزارش ایران پرس، کاروان نظامی آمریکا متشکل از خودروهای حامل تجهیزات و تدارکات نظامی است که به صورت غیر قانونی وارد شهر «قامشلی» در استان «الحسکه» در شمال شرق سوریه شده است.

به گفته منابع رسانه ای سوریه، در طول چند ماه گذشته این بزرگترین کاروان نظامی است که آمریکا به منظور تقویت مواضع تحت اشغال خود در منطقه جزیره سوریه وارد استان الحسکه کرده است.

نیروهای اشغالگر آمریکایی در چند ماه گذشته با هدف غارت نفت و ثروت های سوریه، هزاران کامیون حامل سلاح ها، تجهیزات نظامی و تدارکات را از طریق گذرگاه های غیر قانونی وارد شهر الحسکه کرده اند.

«بشار الجعفری» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد اخیرا در نشست شورای امنیت گفت، آمریکا چاه‌های نفت سوریه را اِشغال کرده است و درآمدهای ملت سوریه را در سایه سکوت شورای امنیت به تاراج می‌برد.

نزدیک به 90 درصد از ذخایر نفت سوریه در منطقه شرق رود فرات قرار دارند؛ این منطقه قبلاً در اشغال داعش بود و در حال حاضر تحت کنترل نیروهای تحت حمایت آمریکا قرار دارد.

پیشتر هم گزارش هایی درباره همکاری نظامیان آمریکایی با گروه تروریستی داعش برای قاچاق نفت سوریه منتشر شده بود.

آمریکا به بهانه مبارزه با گروه های تروریستی به صورت غیرقانونی (بدون اجازه دمشق) در سوریه حضور نظامی دارد.

حضور غیرقانونی آمریکا در سوریه به بهانه مبارزه با تروریسم در حالی است که به اذعان "دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا، واشنگتن عامل اصلی پیدایش گروه های ترویستی از جمله داعش بوده است. بر اساس گزارش های رسمی آمریکا تاکنون میلیاردها دلار سلاح و تجهیزات دراختیار تروریست های مستقر در سوریه قرار داده است.

مقامات سوریه بارها تاکید کرده اند اقدامات آمریکا در سوریه به منزله «اِشغال» است.

138/116

بیشتربخوانید:

ورود کاروان نظامی آمریکا به الحسکه سوریه

بشار الجعفری: سیطره آمریکا بر میادین نفتی سوریه مردود است