به گزارش ایران پرس، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه روز چهارشنبه در مسکو در دیدار «مون جائه این» رئیس جمهوری کره جنوبی گفت: تنها راه حل بحران شبه جزیره کره دیپلماسی و مذاکره است.
دو طرف در این دیدار، همچنین خواستار خلع سلاح هستهای در شبه جزیره کره شدند. پوتین سپس در کنفرانس خبری مشترک، با همتای کره جنوبی خود گفت: برای حل بحران شبه جزیره کره، صرفاً اِعمال فشار و وضع تحریم کافی نیست و نباید با این بحران برخورد احساسی شود.
پوتین تاکید کرد، باید از هرگونه اقدامی که تنشها را افزایش میدهد و سیاسی و دیپلماتیک نیست اجتناب شود و گرنه حل این بحران، غیرممکن خواهد بود.
رئیس جمهوری کره جنوبی، نیز گفت: سئول و مسکو باید درباره بحران شبه جزیره کره با یکدیگر همکاری کنند.
مون، همچنین خواستار این شد که به کره شمالی اجازه داده نشود سلاح هستهای داشته باشد.
تاکید مسکو و سئول بر خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره، درشرایطی است که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه مجوز فروش تسلیحات فوق پیشرفته را به ژاپن و کره جنوبی صادر کرد.118/111
بیشتر بخوانید:
پوتین در چین: تنش ها درباره کره شمالی فاجعه جهانی در پی دارد
واکنش پوتین به آزمایش موشکی کره شمالی
گفتوگوی تلفنی پوتین و ترامپ با محوریت بحران سوریه و کره شمالی